FAPTUL DIVERS

1 februarie 2021 16:450 comments

CITU BLAND ZGARIE RAU

Premierul Florin Cîţu a declarat, luni, că adoptarea bugetului de stat în Guvern va mai întârzia câteva zile, deoarece aşteaptă de la miniştri propuneri de reforme privind companiile de stat. El a avertizat că, în cazul în care companiile nu vor avea planuri de reformare prin care să arate că revin pe profit, vor dispărea.Dar vor aparea in gradina cui trebuie si cotizeaza!

LIPSA DE MANIERE, MONSER!

Un echipaj de poliție a fost atacat cu pietre și bâte într-o comună din județul Maramureș. 11 persoane au fost reținute, după ce agenții au cerut ajutorul colegilor de la trupele speciale dar și de la Jandarmerie.Ar fi aparut si sticle incendiare daca Guvernul nu scumpea benzina!

DOAR POMPIERII AR TREBUI INTERNATI

Un nou incident a avut loc duminică seara într-un spital din Capitală, la doar două zile de la incendiul de la „Matei Balș”. Primele informații și imagini arată că la Spitalul „Sf Pantelimon” au fost evacuați pacienți dintr-un salon care s-a umplut de fum. Ministrul Sanatatii le recomanda pacientilor sa doarma cu extinctorul sub perna.

DAR CORONAVIRUSUL NU SE RELAXEAZA!

Cluburile din capitală, pline de tineri. În primul weekend cu măsuri mai relaxate s-au distrat fără măști și fără distanțare.Vorba cantecului:Ca la douazeci de ani/ fara masti si fara ban

DIANA SOSOACA BAGA SPAIMA IN PAZNICI

Aseara ea a incercat intrarea in Spitalul Pantelimon. „Nu aveți voie să mă atingeți. Aveți obligația să mă lași să intru, sunt senator al României. Am voie să stau înăuntru. Unde scrie că e carantină? Nu mă interesează. Deci chiar este abuz în serviciu. Deschideți vă rog să intru acolo. Incultură crasă legislativă. Deci deschideți poarta acum. Pentru mine, nu aveți voie să mă țineți la poartă”, a spus Diana Șoșoacă la poarta spitalului.Banuim ca dupa aceasta admonestare paznicul spitalului s-a internat la boli nervoase acuzand atac de panica.

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com