FAPTUL DIVERS

16 aprilie 2021 18:240 comments

CINE DESCHIDE GURA, DESCHIDE SI PORTOFELUL!

Protestatarii care au făcut scandal miercuri în fața Ministerului Sănătății și au jignit-o pe medicul Andreea Moldovan au primit amenzi. Este vorba despre două femei care au scandat zeci de minute împotriva Andreei Moldovan și a lui Vlad Voiculescu. În plus, cele două au și lovit un simpatizant al fostului ministru, iar jandarmii au fost nevoiți să intervină.Sa se invete minte sa-I mai critice pe USR-isti…

IN FINAL SI RUSIA VA ADERA LA NATO!                                                            

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, cere ca țara sa să fie primită în NATO şi UE, în faţa ameninţării ruse, şi îi îndeamnă pe europeni să treacă de la vorbe la acţiuni, notează AFP, preluată de Agerpres. Zelenski se întâlnește vineri cu președintele francez Emmanuel Macron și va avea o videoconferinţă cu cancelarul german, Angela Merkel.Se va alege doar cu niste incurajari!

PRUNA NU-L MAI VREA PE CITU!

Florin Cîțu a fost un premier și un partener în coaliție care nu a arătat onestitate și transparență atunci când a luat decizia de a-l demite pe Vlad Voiculescu, a spus joi seara, la Digi24, Cristina Prună, deputat USR PLUS. Ea îi reproșează premierului că nu a discutat și nu le-a prezentat colegilor de coaliție acea eventuală evaluare pe care i-ar fi făcut-o ministrului sănătății și în baza căreia a decis că acesta trebuie să plece.Ea ar vrea sa plece Citu.Decat sa planga mama, mai bine sa planga ma-sa!

PFIZER LASA LOC DE BUNA ZIUA

CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, a declarat că cei imunuzați cu vaccinul produs de compania pe care o conduce, în colaborare cu BioNTech, vor avea nevoie, cel mai probabil, de o a treia doză, adică de încă un rapel în termen de 12 luni de la vaccinarea completă. Bourla a mai spus că există posibilitatea ca oamenii să fie nevoiți să se vaccineze anual pentru a fi protejați împotriva noilor tulpini ale virusului. Sa curga banii in buzunarele actionarilor Pfizer! Traiasca Pandemia!

NU-L DERANJATI PE IOHANNIS! PROBABIL, SCHIAZA!

Partidul Social Democrat îi cere președintelui Klaus Iohannis să intervină public pentru a rezolva criza politică declanșată după demiterea lui Vlad Voiculescu de la conducerea Ministerului Sănătății.Pe Ciolacu il mananca in fund! Iohannis va iesi pe post si va declara ca de vina este PEEESEEEDEEE!

SALARIILE NU SCAD, DOAR SE MICSOREAZA!

Premierul Florin Cîţu a precizat joi, la finalul ședinței de guvern, că memorandumul propus şi aprobat de Ministerul Muncii nu propune nicio reducere de venituri în sectorul bugetar. Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunţat că, prin memorandumul adoptat de Guvern, vor fi eliminate anumite inechităţi, menţionând că unele sporuri acordate în prezent vor intra în salariile de bază, potrivit News.Atunci, de ce atata zbucium?

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com