FAPTUL DIVERS

23 aprilie 2021 19:080 comments

RALUCA PUNE DEGETELUL PE RANA SI PUNCTULETUL PE I!

Pensiile şi salariul minim sunt foarte mici în România şi, în general, nivelul sărăciei este îngrijorător, a declarat ministrul Muncii, Raluca Turcan. Ea a arătat că mai mult de jumătate dintre pensionarii din România au o pensie sub pensia medie, iar pentru persoanele care trăiesc din ajutor social nu sunt de ajuns doar banii primiți, ci au nevoie de servicii sociale integrate.Daca le-ar fi comparat  cu pensia lui Stolojan, chiar ca s-ar fi luat de ganduri!

SE INCHEAGA DE UN PROCES IMPOTRIVA PRODUCATORULUI ASTRAZENECA!

Comisia Europeană se pregăteşte să deschidă un proces împotriva producătorului de vaccinuri AstraZeneca, a relatat miercuri seară publicaţia Politico, citând cinci diplomaţi din UE, rămaşi sub protecţia anonimatului, potrivit Reuters.Actionarii de la ASTRAZENECA vor face atac cerebral cand au sa afle!

ZAMBITI! ATI FOST FILMATI CU CAMERA ASCUNSA!

Toata isteria care cuprinsese Europa s-a dovedit a fi in van! Rusia a ordonat comandamentului forţelor sale armate retragerea trupelor de la granița cu Ucraina în bazele permanente, începând cu ziua de vineri, spunând că a finalizat cu succes o „inspecție rapidă” a forțelor din sudul și vestul său, lângă granița cu Ucraina, potrivit agenției RIA, citată de Cunoastem cativa politicieni care acum se gandesc sa-si schimbe lenjeria intima, deranjati de miros!

CHIRICA ISI FACE SEPUKU SAU HARAKIRI?

Primarul Iaşiului, liberalul Mihai Chirica a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că va intra în grevă japoneză, după ce consilierii USR PLUS s-au abţinut de la vot în şedinţa extraordinară de joi care era dedicată adoptării bugetului local pentru anul în curs, informează Agerpres.Da, dar ce nu stie el e faptul ca Alianta PNL-USRPLUS e mai cimentata ca oricand!

LUDOVIC ORBAN E PE CAI MARI, CITU E DOAR PE UN PONEI!

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, vineri, la Craiova, că un număr de 36 de organizaţii judeţene PNL au votat pentru susţinerea candidaturii sale la un nou mandat de preşedinte al partidului, informează Agerpres.Citu nu-si face griji! Mai face cateva imprumuturi si tot el castiga sefia PNL!

RESTRICTIILE SE PRELUNGESC PANA LA PASTELE CAILOR!

Alin Stoica, prefectul Capitalei, a confirmat vineri la Digi24 că restricțiile care sunt în vigoare acum în București se vor prelungi sâmbătă pentru următoarele două săptămâni, dacă în acest interval rata de incidență a îmbolnăvirilor de COVID-19 rămâne mai mare de 3,5 la mia de locuitori. Vor exista însă derogările deja anunțate pentru Paștele ortodox și pentru Ramadan, a adăugat prefectul.Incet, incet, oamenii vor uita cum e sa traiesti in libertate!

OXIGEN PAZIT CU MITRALIERE!

Epidemia de coronavirus din India atinge puncte critice în perioada recentă, după două zile consecutive cu recorduri de infectare – oxigenul devine, astfel, o resursă extrem de rară, iar spitalele se străduiesc să facă față presiunii extraordinare. Recent, a fost nevoie ca autoritățile să livreze oxigen sub escortă și pază armată spitalelor care aveau nevoie disperată de el, relatează Reuters.Omenirea a reusit sa produca oxigen pe Marte, dar nu e in stare sa asigure necesarul aici!

UN ACTOR DE OPERETA-IOHANNIS PE BICICLETA!

Președintele Klaus Iohannis se alătură campaniei Vinerea Verde. Șeful statului a renunțat astăzi la mașină și a mers la Palatul Cotroceni cu bicicleta.Desigur, a avut grija sa se lase vazut de televiziunile „prietene”

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com