FAPTUL DIVERS

2 februarie 2021 20:380 comments

INTREBATI-MA ALTCEVA!

Fostul premier Mihai Tudose scrie, într-o postare pe Facebook, că pompierii au anunțat că incendiul de la Matei Balș a fost stins vineri dimineața, la ora 5.30 însă cinci ore mai târziu procurorul de caz intră în toate spațiile afectate și mai descoperă un pacient decedat. Acesta spune că nimeni nu-și asuma greșeala și susține că ministrul Sănătății trebuie demis.Voiculescu se face ca n-aude si nimeni nu-i recomanda Acustivum…

SI RECREATIILE VOR FI ONLINE

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat că părinții vor primi în continuare indemnizația de 75% din salariu de la Guvern, dacă cursurile elevilor se vor desfășura online, inclusiv în cazul copiilor bolnavi care stau acasă.Traiasca Pandemia!

UN COMISAR AMUZA

Traian Berbeceanu și-a anunțat revocarea din funcția de prefect al municipiului București, după ce, luni seară, liderii coaliție de guvernare au stabilit împărțirea funcțiior de prefect și subprefect în țară.Mai ieri spera sa-l prinda pensia in postul de prefect.N-a fost sa fie!

DE LA FIECARE DUPA POSIBILITATI, FIECARUIA DUPA NECESITATI.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, nu este de acord cu propunerea ministrului Muncii, Claudiu Năsui, de a elimina pensiile speciale, și susține principiul contributivității.Frunzulita salcioara/ Nu e viata mai amara/ Ca mama de-a treia oara/ Cu pensie speciala!

CIN’ SE IA CU PUTIN RAU / SA-L PAZEASCA DUMNEZEU!

Aleksei Navalnîi a apărut marți dimineață în fața unui judecător din Moscova, care va decide dacă va comuta o pedeapsă mai veche de 3,5 ani de închisoare cu suspendare în una cu executare. Opozantul este acuzat că a încălcat termenii eliberării și nu a contactat autoritățile, în timp ce se afla în Germania, unde se trata după ce a fost otrăvit. Numeroși susținători ai lui Navalnîi au fost arestați în fața tribunalului, scrie The Moscow Times. Pariem ca va incerca sa evadeze si ca va fi surprins pe gardul inchisorii.Ce n-a reusit otrava va reusi glontul!

VOM AVEA BUGET SI LA VARA CALD

Vicepremierul Dan Barna a anunţat că obiectivul Executivului este să ajungă săptămâna viitoare bugetul pentru 2021 în Parlament, iar la Ministerul de Finanţe sunt în momentul de faţă discuţii pentru ca deficitul să se închidă la 7% sau 7,2%. Referitor la sporuri, acesta a spus că este făcută o analiză în prezent, însă există unele sporuri care nu mai sunt de actualitate.Saptamana viitoare? Ce atata graba? Pana in Decembrie mai e destul timp!

IARBA REA DIN HOLDE PIARA/ PIARA VIRUSUL DIN TARA!

Prefectul judeţului Argeş, Emanuel Soare, afirmă că la nivel judeţean autorităţile au identificat evenimente private la care participau un număr mare de persoane, petreceri care erau organizate fie cu ştiinţa autorităţilor locale care nu au luat nicio măsură, fie chiar cu participarea unor reprezentanţi din administraţia locală. El a dat exemplul unui eveniment organizat la sfârşitul săptămânii trecute, într-o localitate din judeţ, care fusese organizat de nepotul primarului şi la care edilul era prezent.Suntem o tara de petrecareti.
 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com