FAPTUL DIVERS

7 mai 2021 17:350 comments

JOS MASCA!

Lucian Bode, ministrul de Interne, a declarat vineri că va propune în comitetul interministerial privind gestionarea epidemiei de coronavirus renunțarea la masca de protecție în stațiunile de la mare și de la munte, dar și la bazinele de înot și în sălile de fitness.Cand isi vor da masca jos, unii ar putea sa nu mai fie recunoscuti de prieteni!

CAPRA STRICA SI OAIA PATESTE RUSINEA!

Asociațiile Agent Green și VGT (Austria) acuză că un prinț din Austria a ucis cel mai mare urs din România, sub pretextul că elimină o ursoaică din Covasna, care face stricăciuni în gospodăriile localnicilor.Saracul Arthur! Nu facea rau la nimeni, isi vedea linistit de viata lui si din cauza sturlubaticei de ursoaice a incasat-o!

LIBER LA NUNTI, DACA POPA, MIRII, NASII SI NUNTASII SUNT VACCINATI!

Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri că sunt mai multe propuneri care vor fi discutate vineri, când va avea loc comitetul interministerial. În mare, ele se referă la organizarea de evenimente private și publice cu participarea persoanelor vaccinate. Totodată, în birourile în care toți angajații sunt vaccinați se va putea renunța la mască, de la 1 iunie, potrivit unei alte propuneri.Sa vedeti ce-o sa creasca natalitatea! Ii depasim pe chinezi!

VACCINARI LA FOC AUTOMAT!

România a depășit joi, 6 mai 2021, pragul de 100.000 de persoane vaccinate anti-COVID în decurs de 24 de ore, un record care se înregistrează la aproape 4 luni și jumătate de la debutul campaniei. Oare care o fi recordul mondial?

DIN NEAGRA, AFRICA DEVINE GALBENA

China acumulează capabilităţi militare pe coastele de vest ale Africii, generând riscuri de tip strategic în zona Oceanului Atlantic, avertizează un oficial militar american de rang înalt, citat de agenţia Associated Press, citată de Mediafax.Urat! Americanii au voie, desigur, sa-si planteze baze militare unde vor ei.

N-AVEM NEVOIE DE BANII LOR MURDARI!

Reprezentanţii PSD susţin că România are “0 euro pe 2021 de la Comisia Europeană”, afirmând că ministrul “Zero” Ghinea “a fost aşa de preocupat să repare eşecul PNRR că a uitat de fondurile europene obişnuite”.Noroc ca nici banii pentru PNNR n-o sa-I vedem asa de curand!

PUTEM SCAPA SI DE SOACRE PRINTR-UN NOU PROGRAM “RABLA”?

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunţat că în 14 mai începe “Rabla pentru electrocasnice”, primele produse care intră în program fiind maşinile de spălat rufe sau vase, frigiderele şi uscătoarele de rufe. Prin acest program se vor putea achiziţiona inclusiv laptopuri şi tablete, iar diversele componente au sume alocate separat.Cautatorii prin gunoaie pot face mici averi!

PISTOLARITA DE 12 ANI!

Trei persoane au fost împușcate de o elevă de 12 ani care a venit la școală cu pistolul și a deschis focul, fiind imobilizată în cele din urmă de către un profesor. Incidentul a avut loc la o școală generală din Idaho, cele trei persoane scăpând cu viață.In curand, si la gradinite vom avea astfel de evenimente!

FEMEIA E LA ORIGINEA PACATULUI! NU MERITA FUNCTII DE CONDUCERE!

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul (ÎPS) Teodosie, afirmă că nu este discriminare faptul că femeia nu are roluri importante în Biserică, aşa cum are bărbatul, deoarece aceasta este condiţia ei şi că femeia “nu poate fi perpetuu într-o rugăciune, pentru că are condiţia slăbiciunilor sale”. ”Ea a început păcatul şi iată, se află cu această neputinţă”, a mai explicat arhiepiscopul Tomisului, relatează News.ro.La altele e buna, desigur!

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com