FAPTUL DIVERS

4 februarie 2021 12:120 comments

AS MUNCI, DAR INCA N-AM/CONT FACUT PE INSTAGRAM

Deputatul PNL Florin Roman le transmite pe Facebook miniștrilor Sănătății și Fondurilor Europene, Vlad Voiculescu și Cristian Ghinea “să se apuce de treabă”: “Hai cu acțiunea și mai puțin cu Facebook-ul!”.Comentariul a fost facut pe Instagram!

TEAMA DE SOSOACA

Zeci de personalități ale societății civile au semnat o scrisoare deschisă adresată liderilor Coaliției PNL, USR-PLUS și UDMR, în care le cer acestora să facă un „cordon sanitar” în jurul AUR și să întrerupă orice dialog cu formațiunea. Acesta ar trebui, spun semnatarii, să se rezume la interpelări. De asemenea, semnatarii se declară „îngrijorați cu privire la deschiderea către dialog” arătată în cazul AUR de membri marcanți ai Coaliției. Acestia fac referire la ministrii Educației, Jutiției și Sănătății.Nicio problema.Sosoaca o sa-I poata injura si prin cordon!

SI SE FACU LUMINA!

Au început să vină primele facturi la energie după liberalizare / Toți consumatorii aflați în serviciul universal vor plăti mai mult decât în decembrie.Fraierii care au crezut ca liberalizarea nu inseamna scumpire au cazut pe ganduri.

PUTIN SI CU XI JINPING / PE GLOBALISTI II INVING!

SUA şi aliaţii lor occidentali sunt tot mai preocupaţi în privinţa cooperării în creştere între Rusia şi China în domenii de interes comun, a declarat miercuri comandantul suprem al forţelor aliate din Europa (SACEUR), generalul american Tod Wolters, relatează Agerpres.Ghinion.Nu mai sunt singuri la impartirea lumii.

 

ZIDUL MEXICAN

Turiștii români care erau blocați în continuare pe aeroportul din Cancun au fost lăsați să intre în Mexic, cu execepția a 5 cetățeni români, cauza existenței unei alerte de securitate individuale, a anunțțat joi Ministerul de Externe. Reamintim că peste 200 de turiști români au rămas blocați în aeroporturi din Mexic, după ce li s-a refuzat accesul în această țară, ei reclamând că le-au fost luate documentele și telefoanele și au fost sechestrați într-o cameră.Probabil au strigat “Viva Zapata!”

ADIO, DAR RAMAN CU TINE!

O mare parte dintre oamenii care ies învingători după infectarea cu noul coronavirus rămân cu sechele pulmonare. Studiile arată că sunt pacienți care, chiar și la trei luni de la vindecare, încă acuză oboseală, dificultăți de respirație și dureri în piept. Totodată, sunt persoane vindecate care își pot pierde până la 30% din funcția pulmonară.O piedica in calea uitarii.

NU NE VINDEM TARA?

Guvernul a abrogat, miercuri, prevederile Legii 173/2020, referitoare la interzicerea, pe o perioadă de doi ani, a vânzării participaţiilor deţinute de stat la companii. Ministrul Energiei a declarat că listarea la bursă a unor pachete minoritare de acţiuni în companii de stat nu înseamnă privatizare, ci şansa de modernizare.O sa ne modernizam pana o s-ajungem sa nu mai avem nimic.

L-AU SATURAT!

Un bărbat din Suceava a mâncat într-un restaurant, apoi a sunat la 112 să reclame că localul este deschis. În final, poliția l-a amendat și pe el, pentru că era afară după ora 23:00 fără declarație pe proprie răspundere care să justifice prezența în exteriorul locuinței.Sa nu-I incarci la nota pe astfel de clienti?

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com