FAPTUL DIVERS

26 mai 2021 09:330 comments

PORUMBEII DIN TIMISOARA VOR MURI DE FOAME!

Consiliul Local al municipiului Timişoara a adoptat, marţi, o hotărâre care prevede că este interzisă hrănirea porumbeilor pe domeniul public.Mai putina mancare, mai putin gainat.

PENSIILE NU CRESC! CRESTE DOAR VARSTA DE PENSIONARE!

În coaliţie nu există, în acest moment, discuţii despre creşterea vârstei de pensionare, ci despre o nouă lege pentru a face sistemul “sustenabil şi echilibrat”, a declarat vicepremierul Kelemen Hunor. Potrivit acestuia, actul normativ ar urma să fie aplicat, probabil, în 2023.va echilibra de la sine, cand varsta de pensinare va fi o suta de ani!  

CITU DA CU BATA IN MINISTRI!

Premierul Florin Cîțu a declarat, marți, că încă nu a primit de la niciun ministru un plan de reorganizare a ministrelor. Acum îi încurajez, apoi o să le solicit, a spus el.   Vorba lui Stalin:Nu stii, te invatam, nu poti, te-ajutam, nu vrei, te-obligam!

DOAR PROSTII POARTA MASCA LA PETRECERILE SUPRAGLOMERATE!

Mai mulți participanți la ziua de naștere a președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban, au fost filmați fără mască, deși aceasta este obligatorie în spațiile închise. Petrecerea a avut loc în Salonul Spaniol din Parlament. Premierul Florin Cîțu, care nu a fost prezent, a spus că nu a văzut imaginile și că nu poate comenta situația.Sa faci ce zice popa, nu ce face popa!

LASATI COPIII SA SE VACCINEZE LA MINE!

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat marți, într-o conferință de presă susținută după summitul liderilor UE, că oamenii de știință, nu politicienii, sunt cei care ar trebui să stabilească dacă este necesar să fie vaccinați copiii și adolescenții împotriva Covid-19, relatează ziarele!Pfizer trebuie acum sa mituiasca oameni de stiinta, nu politicieni!

ARESTAT PENTRU CA I-A PLACUT O BUCATA DE BRANZA!

Un traficant de droguri ale cărui amprente digitale au fost analizate de polițiști după ce a distribuit o fotografie cu mâna sa, în care ținea o bucată de brânză, a fost condamnat la 13 ani și șase luni de închisoare, relatează CNN.Asa patesti, cand esti pofticios!

USOR CU PNRR-UL PE SCARILE PARLAMENTULUI,CITULE!

Premierul Florin Cîţu va prezenta miercuri Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă în Parlament şi va participa la dezbaterea documentului.Oricum, tot ca el o sa iasa!

LA PIATRA NEAMT, MORTII SUNT DE VINA!

Mai multe expertize medico-legale făcute în cazul pacienților decedați în incendiul izbucnit în seara zilei de 14 noiembrie 2020. la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, au ajuns la concluzia că victime au avut o moarte neviolentă, provocată de insuficiența respiratorie generată de COVID-19.Dupa care s-au carbonizat de plictiseala!

AVOCATUL POPORULUI TREBUIE SA DEVINA AVOCATUL PNL-USR!

Comisiile Juridice ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au respins marți, rapoartele de activitate pe 2019 și 2020 ale Avocatului Poporului. Primirea unui aviz negativ asupra activității din partea Parlamentului este un pas înainte pentru demiterea șefului instituției. De altfel, Coaliția PNL-USR-PLUS-UDMR au anunțat încă de la începutul anului că doresc să o înlocuiască pe Renate Weber din fruntea instituției.Poporul n-are nevoie de avocatIese cu furci si topoaresi se apara singur!

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com