FAPTUL DIVERS

27 mai 2021 10:080 comments

TRAIESTI MAI MULT, COTIZEZI MAI MULT!

Dan Barna: Vom avea o nouă lege a pensiilor. Vârsta de pensionare trebuie calibrată cu speranţa de viaţă Ideal a r fi, pentru guvernanti, ca iesirea la pensie sa se faca a doua zi dupa deces!

SA VEDETI CE PETRECERI O SA DEA ORBAN LA JILAVA!

Președintele PSD Marcel Ciolacu a spus miercuri seara, referindu-se la petrecerea de ziua lui Ludovic Orban din Parlament, că „poate aşa e felul dânsului de a sărbători în fiecare instituţie pe unde ajunge”.Porecla “Sica Mandolina” s-ar putea transforma in “Sica Petrecaretu’”

CITU CREDE CA VOM DEPASI AMERICA, GERMANIA, CHINA SI TOT CE MERITA DEPASIT!

Premierul Florin Cîțu spune că, după depășirea pandemiei, România va avea cea mai bună perioadă de creștere economică din ultimul secol. El adaugă că boom-ul economic trebuie bine gestionat, din punctul de vedere al alocării resurselor.Vom fi cea mai dezvoltata tara de pe glob, dar pensiile si salariile vor scadea!

DIMINEATA, NE VOM BEA CAFEAUA LA VIENA! SEARA, NE VOM PUNE SUPOZITOARE LA PARIS!

Cîțu: Vreau să trecem Carpații cu autostrada. Vreau ca românii să urce pe autostradă la Constanța și să ajungă la Viena să bea o cafea .De ce? E mai ieftina cafeaua la Viena?

TOATE LABORATOARELE SECRETE LA CONTROL!

China reacționează la intențiile administrației Biden de a trece din nou la cercetarea originilor coronavirusului, după noi indicii care au alimentat teoria că virusul a scăpat dintr-un laborator, relatează Reuters. Beijingul acuză SUA că „politizează” originile pandemiei și cere o „investigație temeinică a laboratoarelor secrete din toată lumea”.Mai bine nu! Cine stie ce am putea afla!

CUMPERI VECHIME SI TE POTI PENSIONA FARA SA MUNCESTI!

Cei cărora le lipsesc ani de vechime la pensie îi pot cumpăra plătind contribuțiile care s-ar fi încasat în fiecare lună. Ordonanța de urgență care stabileşte cadrul legal pentru completarea de către persoanele care nu au calitatea de pensionar a stagiului de cotizare în sistemul public de pensii a fost adoptată, miercuri, în Parlament.Foarte bine! Munca e pentru tractoare!

GEORGE SIMION:EMINESCU SAU BAMBOI, TOT UN DRAC!

George Simion, copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, a făcut o gafă la tribuna Parlamentului. A recitat versuri despre care a spus că sunt ale poetului Mihai Eminescu, dar care au fost scrise de fapt de un poet băcăuan obscur pe nume Marian Bamboi, relatează ziarele.Bine ca nu l-a confundat pe Eminescu cu Florin Citu!

PSD ATACA LA BAIONETA!

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat, miercuri, în plenul Parlamentului, că parlamentarii partidului vor depune o moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului Cîțu pe data de 14 iunie. Ciolacu spune că moțiune va fi depusă ca urmare a „eșecului privind Planul Național de Redresare și Reziliență.Mai ramane ca motiunea sa si treaca…

 

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com