FAPTUL DIVERS

3 iunie 2021 08:130 comments

LUNGUL DRUM AL VORBEI CATRE FAPTA

Planul Național de Redresare și Reziliență, prezentat miercuri de Guvern, include finanțarea a 434 de km noi de autostradă cu facilități precum stații electrice cu puncte de încărcare a mașinilor și perdele forestiere. Astfel, A7 Ploiești – Pașcani este finanțată integral, din A8 este Târgu Mureș – Miercurea Nirajului și Leghin – Pașcani, din A1 – Margina – Holdea iar din A3 este Nădășelu – Poarta Sălajului.Si noi ne-am propus un concediu in Hawaii, dar se pare ca-l vom petrece tot acasa!

PNRR NU-I PENTRU CATEI

Victor Negrescu, europarlamentar PSD, susține că Planul Național de Redresare și Reziliență, întocmit de Guvern, este “plin de proiecte cu dedicație, milioane de euro pe consultanță și cursuri supra-evaluate pentru funcționari”.Vorba cuiva: “Sa are si gura lor ce sa manance!”

LOLEK SI BOLEK-LUKASENKO SI PUTIN!

Preşedintele bielorus Aleksandr Lukaşenko susţine că nu a discutat cu omologul său rus Vladimir Putin eventualitatea unor transferuri de trupe ruseşti în Belarus sau crearea unor baze militare permanente ale Rusiei pe teritoriul bielorus, potrivit agenţiei oficiale ruse de presă TASS. În schimb, liderul de la Minsk admite că au fost discuții legate de transfer de arme rusești și spune că, în caz de nevoie, armata rusă poate ajunge în 24 de ore în Belarus. Daca se forteaza putin, cam tot in 24 de ore armata rusa poate ajunge si in Romania!

LA RAZBOI, CA LA RAZBOI!

Soldații americani au „atacat” din greșeală o fabrică de ulei din Bulgaria, în timpul unui exercițiu NATO desfășurat recent. Pe parcursul exercițiului Swift Response 21, care s-a desfășurat în luna mai în mai multe țări, inclusiv România, soldaţi americani din Brigada 173 aeropurtate aveau de executat un exerciţiu de antrenament pentru a simula capturarea şi securizarea aerodromului dezafectat Ceşnegirovo.Se inttampla ca si eroarea sa greseasca!

SARACIA DEVINE “AUSTERITATE”!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, acuză că, după prezentarea Programului Național de Redresare și Reziliență, din promisiunile de “investiții «wow», de zeci de miliarde de euro” ale Guvernului și președintelui Klaus Iohannis nu a mai rămas decât “austeritate”.Babele care nu stiu ce inseamna cuvantul austeritate cred ca e ceva de bine!

BYE, BYE PENSIONARE ANTICIPATA!

Guvernul a prezentat în Planul Național de Redresare și Reziliență, trimis oficial luni la Bruxelles, reforma sistemului de pensii din România, precum și pașii care urmează să fie parcurși. Potrivit documentului transmis Comisiei Europene, creșterea vârstei de pensionare va fi voluntară, va fi propusă o nouă formulă de indexare a pensiilor și va fi modificată pensionarea anticipată. Astfel, vor putea ieși la pensie cei care au realizat un stagiu complet de cotizare de 43 de ani, cu cel mult 5 ani înainte de vârsta standard de pensionare. Legea ar urma să intre în vigoare la finalul anului 2023.Desigur, cresterea varstei de pensionare va fi voluntar obligatorie!

PLANETA IUBIRII VIZATA DE NASA!

NASA a anunţat că trimite două noi misiuni pe Venus pentru a analiza atmosfera planetei şi caracteristicile sale geologice. Misiunile, care au primit finanţare de 500 de milioane de dolari, urmează să fie lansate între 2028 şi 2030, potrivit BBC citat de news.ro.Pariem ca ii vor gasi acolo pe chinezi!

USERISTUL, CAT DE PROST, TOT ISI GASESTE UN POST

Emil Sămărtinean (USR) a fost numit vicepreședinte la ANAF / Fără experiență în domeniu, fost ospătar și vânzător de telefoane, Sămărtinean se vede potrivit pentru orice post în guvern sau în administrație .In vremea asta, oamenii cu adevarat capabili nu isi gasesc de munca!

ROBU II URASTE PE NEOMARXISTI!

Fostul primar al Timișoarei, liberalul Nicolae Robu, spune că o condiție ”obligatorie” a viitorului președinte PNL ar trebui să fie ”debarasarea de aliatul toxic USR”: ”a fost o greșeală asocierea PNL cu socialiștii, cu PSD, în 2011, este cel puțin la fel de nocivă asocierea de-acum, cu neomarxiștii, cu USR+PLUS”E clar! USR il va cataloga rapid ca fiind vandut Moscovei!

DSP ALBA SCOATE CARNETELUL DE AMENZI!

Ca urmare a numeroaselor articole apărute în mass-media privind neevacureare sau evacuarea necorespunzătoare a deșeurilor menajere și reziduale de la locurile de producere și colectare de către operatorul economic din Alba Iulia, DSP Alba, prin Serviciul Control în Sănătate Publică (SCSP) s-a autosesizat și a efectuat un control igienico-sanitar pentru verificarea și respectarea prefederilor Ord. MS nr. 119/2014 cu modificările și completările ulterioare, pentru aprobarea Normelor de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației.S-au plictisit si ei sa inoate in gunoaie!

RALUCA TURCAN A LUCRAT BINE!

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat, miercuri seară, că s-a alăturat echipei Florin Cîțu în lupta din PNL pentru că ”lucrează foarte bine” cu premierul. Ea afirmă că Ludovic Orban rămâne un “politician redutabil”, care nu trebuie “subestimat”.“Eu am lucrat bine cu Ludovic Orban şi este un politician redutabil, nu trebuie subestimat, nu trebuie minimalizat, rolul lui în Partidul Naţional Liberal este unul important. Desfid complet abordările colegilor care încep să arunce cu noroi în unul sau în altul doar pentru că se află pe o altă opţiune politică. Pe noi ne interesează ce vor oamenii din afară de la PNL, nu că-mi place mie de cineva sau îmi place mai puţin de altul”, a declarat Raluca Turcan, la Digi 24. Cu alte cuvinte, strengarita lasa loc de buna ziua!

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com