FAPTUL DIVERS

9 iunie 2021 08:370 comments

DRAGOSTE FARA FRONTIERE

Dragostea nu are vârstă şi atunci când iubeşti nimic nu mai contează în jurul tău. O tânără de 26 de ani se pregăteşte să se căsătorească cu un bărbat cu 42 de ani mai mare, în ciuda faptului că este cu câţiva ani mai mică decât copiii săi, iar oamenii îl confundă adesea cu tatăl său.Este stiut, atunci cand iubesti cu adevarat, la persoana iubita nu mai conteaza, varsta, averea, educatia sau chiar sexul!

PE RALUCA TURCAN N-O DOARE GURA SA PROMITA!

Actuala legislație privind pensiile va rămâne în vigoare și pentru 2022, astfel că anul viitor pensiile vor crește cel puțin cu rata inflației, a anunțat ministrul muncii, Raluca Turcan, sâmbătă, în timpul unei deplasări la Botoșani.Atat.Daca-I mai dadeau aia o tuica, cine stie ce mai promitea!…

POLITIA E INIMA ORASULUI-BATE TOT TIMPUL!

Un polițist a fost reținut după ce ar fi bătut un bărbat în vârstă de 55 de ani. Acesta este internat la spital, în stare gravă. Incidentul s-a petrecut într-un bar din orașul Constanța.Nu degeaba baga statul bani in pregatirea lor fizica!

PIBUL CRESTE DOAR IN IMAGINATIA LUI CITU!

Partidul Social Democrat spune că în ultimele patru trimestre consecutive PIB-ul României a fost mic decât cel din perioada similară din 2020, când țara trecea prin starea de urgență generată de pandemie. De aceea, social-democrații îi cer premierului Florin Cîțu și Guvernului “să înceteze cu raportările triumfaliste”.A invatat si Citu ceva din America:Nu crede ceea ce este, crede ceea ce-ti spunem noi ca este!

DURUITOAREA LUI BULAI

Deputatul USR PLUS Iulian Bulai sugerează, într-un mesaj pe Facebook, că frumusețea Cascadei Bigăr era dată de „cărți poștale” modificate în „photoshop”. Acesta îndeamnă lumea să vină să viziteze Cascada Duruitoarea, din Neamț, care, spre deosebire de Bigăr, este „durabilă, autentică și minimalistă”.Oare ce cabane o avea de inchiriat in zona?

LASATI COPIII SA SE VACCINEZE LA MINE!

Un medic din orașul german Augsburg a fost concediat de la un centru de vaccinare și dus în fața instanței după ce a vaccinat împotriva Covid-19 un copil cu vârsta de 9 ani.Asta a avut ghinion ca a fost prins, dar oare cate mii au scapat?

A NASCUT O ECHIPA DE FOTBAL FARA PORTAR!

O femeie din Africa de Sud a născut 10 bebeluși, batând recordul mondial stabilit de o femeie din Mali, Halima Cisse, care a adus pe lume 9 copii, în Maroc, în luna mai.Potrivit presei din Africa de Sud, , Gosiame Thamara Sithole, de 37 de ani, a născut prin cezariană 7 băieți și 3 fete, devenind deținătoarea recordului Guinness pentru cei mai mulți copii născuți de o femeie simultan.Va dati seana cati bani ar incasa la noi ca alocatii?

L-A LUAT LA PALME PE MACRON!

Preşedintele Franţei Emmanuel Macron a anunțat că se simte bine după ce a fost pălmuit în timpul unei vizite, incident pe care l-a catalogat drept un act “izolat” generat de “indivizi ultraviolenţi”.O compresa cu apa rece si necazul trece!

NICUSOR E-ASCULTATOR!

Edilul a declarat în cadrul unui interviu pentru ProTV că a decis să se tundă deoarece așa i-au cerut bucureștenii, “în special” cei care l-au votat.„Nu am dat importanță acestui aspect, dar am văzut că lumea e obișnuită cu un anumit tip de reprezentare. Eu reprezint bucureștenii, în special pe cei care m-au votat. Mi-au cerut asta, m-am tuns,”E drept ca cei care l-au votat au cerut si apa calda, astupare gropilor din carosabil, curatenie si starpirea sobolanilor, a capuselor si tantarilor, dar asta nu se pune!

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com