FAPTUL DIVERS

10 iunie 2021 09:050 comments

CITU-SHERLOCK HOLMES

Premierul Florin Cîţu a declarat că a solicitat o informare pentru a afla condiţiile în care s-a derulat concursul prin care Cristinel Dăncilă, soţul fostului premier Viorica Dăncilă, a fost angajat consilier la compania cu capital majoritar de stat Transgaz.” Am cerut o informare, să văd dacă există vreun element suspect”Prntru pilele din PNL angajate in posturi gras platite, investigatiile nu sunt necesare.Elementar, draga Citu!

ROMANIA EDUCATA PLINA DE PADUCHI SE-ARATA

Trei fetiţe au murit luna trecută în comuna Ungra din Braşov, după ce mama lor le-a spălat pe cap cu o soluţie de uz veterinar. Femeia nu ceruse sfatul nimănui, de ruşine să nu se afle în sat că fetiţele au păduchi, spune directoarea școlii. Iar cei care ar fi trebuit să o înveţe din timp că păduchii nu apar din cauza mizeriei sau a sărăciei sunt disculpați de primar: „Nimeni nu putea preveni o situaţie de acest gen, nici mediatoarele sanitare, nici altcineva”. Exact cum spunea Ciyu, banii investiti in educatie sunt bani aruncati.

UN PAZNIC BUN LA TOATE

O femeie din Pakistan a murit, după ce a fost operată în spital de un paznic, care a mințit că este doctor. A fost o operatie usoara.De operatiile pe creier se ocupa vidanjorul spitalului!

BEBELUSA DE LA GUADALUPE VIOLATA CU SALBATICIE!

„În Franța era răpită și violată zile în șir, aoleu stai că asta-i convenea bebelușei albe de Guadalupe”, a fost comentariul consilierului PSD la postarea în care Clotilde Armand a anunțat că a fost agresată în trafic de o persoană necunoscută. Uite ca agresorului nu i-a venit ideea!

POLITISTII S-AU LUAT DE GANDURI!

Șoferiță din Galați prinsă beată și fără permis la volan: Am furat mașina ! Mai ramanea sa traverseze ilegal granita transportand imigranti ilegali, droguri si tigari de contrabanda!

ZECE MAI-ZIUA INDEPENDENTEI! CARE INDEPENDENTA?

Dispute aprinse în Parlament, unde aleșii au decis ieri că 10 mai va fi zi de sărbătoare naţională. În plen s-au dus lupte grele, pentru că mai mulți parlamentari și-ar fi dorit ca Ziua Independenței să fie pe 9 mai.Cand soarta tarii se hotaraste la Bruxelles, despre ce “independenta” vorbim?

DECIZIA DE PENSIONARE VA VENI LA PACHET CU CERTIFICATUL DE DECES!

Guvernul a adoptat, în ședința de miercuri, proiectul de lege prin care angajații pot rămâne în câmpul muncii până la 70 de ani, la cerere. Bugetarii nu vor mai putea cumula salariul cu pensia, însă sunt mai multe excepții despre care ministrul Muncii spune că erau necesare pentru ca legea să fie constituțională.Foaie verde de dudau, o sa fie si mai bine! 

TOP MODEL FARA BLANITA!

Israelul a devenit prima ţară care interzice prin decret ministerial comerţul cu blănuri de animale pentru industria modei. Anunțul a fost făcut de Ministerul israelian al Mediului.”Protectia” Mediului, bucuria contrabandistului! Pretul blanurilor va creste spectaculos!

IOHANNIS-PRIMUL GUNOIER AL TARII

Președintele Klaus Iohannis a mers, miercuri, în localitatea Dărăști, județul Ilfov, pentru a lua parte la o campanie de curățenie pe malul râului Argeș. Șeful statului a declarat că oamenii trebuie să conștientizeze că marginea drumului nu este groapă de gunoi și a încurajat comunitățile locale să organizeze acțiuni de strângere a deșeurilor. Ce nu face omul pentru rating?

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com