FAPTUL DIVERS

11 iunie 2021 08:190 comments

A SEMNAT SI VIOLAT, CA PRIMARUL?

Primarul comunei Ștefăneștii de Jos, din județul Ilfov, a fost reținut pentru 24 de ore în cazul minorei violate de mai multe persoane, acum 4 ani. Edilul este suspectat de act sexual cu un minor, potrivit informațiilor Digi24. Alți doi bărbați au ajuns și ei după gratii, suspectați de viol.Adevarul e ca te plictisesti la Primarie si trebuie sa-ti gasesti ceva de facut…

CIOLACU NU VREA LA ACEEASI MASA CU TURCAN!

O declarație a lui Vasile Dîncu, președintele CN al PSD, care spune că nu exclude o guvernare cu liberalii, a iscat valuri pe scena politică. El crede că actuala coaliție va mai rezista doi ani, iar atunci vede ca posibil scenariul în care PSD preia puterea alături de actualii adversari PNL. Vasile Dîncu este însă contrazis chiar de șeful său de partid, Marcel Ciolacu, care spune nu concepe să stea la aceeași masă cu Florin Cîțu și Raluca Turcan. Și premierul spune că exclude o guvernare cu PSD.Nu se vor, dar se merita!

SARS-COV 2 PROVOACA SI IMPOTENTA?

Deficiențe de auz, tulburări gastrice severe și cheaguri de sânge care duc la cangrenă, simptome care nu au fost observate în mod obișnuit la pacienții COVID, au fost legate de medicii din India de așa-numita variantă Delta, sau varianta indiană a SARS-CoV2.Femeile sunt ingrozite la gandul ca ar putea provoca si impotenta!

“BASCHETBALISTII” DIN COMISIA EUROPEANA ARUNCA LA COS PNRR-UL LUI CITU!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, joi seară, că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă a fost ”pulverizat” de Comisia Europeană. El s-a referit la faptul că anumite companii au făcut unele documente din PNRR pentru a beneficia direct de bani, ceea ce a catalogat drept infracţiune.Asta e culmea! Adica sa umbli cu miere si sa nu te lingi pe degete pana la coate?

MIROSEAU? UCRAINENII SOMATI SA-SI SCHIME TRICOURILE!

UEFA a acceptat protestul Rusiei şi cere Ucrainei să schimbe tricourile pentru Euro-2020 care au creat un scandal diplomatic între cele două ţări, informează gazzetta.it.Ca sa nu-I supere pe rusi, ucrainenii ar putea juca topless!

DACA NU NE VACCINAM / VALUL PATRU MERITAM!

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a declarat, joi, că, dacă nu ne vaccinăm, ”ne putem aştepta la un val patru mai intens”. Întrebată cum vede reluarea cursurilor din toamnă, Mihăilă a afirmat: ”Voi susţine ca, la interior, dacă distanţa nu se poate respecta, copiii să rămână cu mască, cel puţin cei care nu sunt vaccinaţi”.Producatorii de vaccinuri i-au trimis o telegrama de multumire cu mai multe zerouri!

DACA LE DAM MICI SI BRAGA / VACCINAM O TARA-INTREAGA!

Persoanele care se vor imuniza împotriva COVID-19 la centrul mobil deschis la Obor vineri vor primi gratis câte o porţie de mici cu muştar şi apă.Ar fi mers si o bere!

CINE-I HARNIC SI MUNCESTE/ DE LA CITU BANI PRIMESTE!

În competiție deschisă în partid cu Ludovic Orban, Florin Cîțu anunță propriul său PNDL. Mai exact, șeful guvernului spune va da bani de la buget pentru drumuri comunale pentru primăriile care nu au putut accesa fonduri europene sau lua finanțare prin PNRR. „Am și o mică condiție: să aibă prioritate acele comunități care au canalizare și apă, pentru că trebuie să premiem acei primari”, a spus Cîțu.Toti primarii au declarat in cor ca vor sustine candidatura lui Citu la sefia PNL (daca Orban nu le promite mai mult!)

PREFERA PLATA CHIRIEI IN NATURA!

Un bărbat dintr-o comună de pe Valea Prutului, om serios, cu nevastă și copii acasă, de profesie fermier, a ajuns de povestea lumii. Acesta a dat un anunț despre închirierea unei garsoniere la prețul de 800 de lei, dar, din ce spun cele care i-au trecut pragul, craiul pretindea sa fie platit cu servicii sexuale!Oare in cate rate trebuia platita “chiria”?

APROAPE DOI ANI DE PUSCARIE L-A COSTAT PALMA DATA LUI MACRON!

Damien Tarel, bărbatul care l-a pălmuit pe președintele Franței, Emmanuel Macron, a fost condamnat joi la 18 luni de închisoare, dintre care 14 cu suspendare. Incidentul a avut loc în timpul unei vizite a șefului statului în regiunea Drome. Va dati seama cat lua, daca-I tragea si cateva picioare?

RALUCA SE GANDESTE CU GROAZA LA PENSIA PE CARE O VA PRIMI!

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, avertizează că, dacă nu se face reforma pensiilor în România, puterea de cumpărare în cazul unei pensii medii va fi de doar 500 de lei.Credem ca Stolojan a ajutat-o sa calculeze!

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com