FAPTUL DIVERS

15 iunie 2021 07:480 comments

O COMBINATIE DE SUCCES= MICI+ PFIZER!

Vaccinarea de la Obor,unde oamenii au fost rasplatiti cu mici, a avut succes! 1.436 de oameni s-au imunizat împotriva COVID-19 în cele trei zile ale campaniei de vaccinare de la Obor, inițiată de primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.Asta înseamnă 42 de oameni vaccinați pe oră.Daca primarul mai aducea cateva gratare, ar fi avut un randament si mai bun!

TOT PEDOFILII SE VOR OCUPA DE EDUCATIA SEXUALA A ELEVILOR?

Liderii partidelor de guvernare nu s-au pus de acord în legătură cu legea care prevede introducerea educației sexuale în școli. Mai exact, în actuala propunere legislativă termenul de „educație sexuală” a fost înlocuit cu „educație sanitară” și condiționează participarea elevilor la ore de acordul scris al părinților. Klaus Iohannis a cerut reexaminarea, pentru că legea nu definește noțiunea de „educație sanitară”. USR PLUS este singura formațiune care susține reexaminarea legii. Orban și Cîțu ar fi de acord, dar șeful Camerei Deputaților spune că nu poate trece peste partid în acest caz. La fel și liderul UDMR.Din fericire, micutii au la indemana site-urile cu multi de x si pot invata acolo cat zece programe scolare!

BATUT SUB OCHII POLITISTILOR! POLITISTII S-AU BUCURAT  CA AU SCAPAT NEATINSI!

Scene incredibile au fost filmate în județul Buzău. Un bărbat a fost urmărit, blocat și bătut în trafic de trei indivizi, iar totul s-a petrecut sub privirea polițiștilor, care au avut nevoie de intervenția mascaților să îi calmeze pe bătăuși.Ia sa fi fost vorba de vreo batrana care vindea marar, atunci am fi vazut o interventie in forta a fortelor de ordine mai ceva ca in filme!

LA OMUL SARAC NICI ALOCATIILE NU TRAG!

Preşedintele UDMR, vicepremierul Kelemen Hunor, a declarat luni că a propus în cadrul şedinţei coaliţiei guvernamentale o diferenţiere a alocaţiilor pentru copii în funcţie de veniturile familiilor.Cu alte cuvinte, un copil bogat are nevoi mai mari si cereri rafinate si de aceea merita o alocatie pe masura! Cei saraci se multumesc cu putin.

PRINTRE ACTELE NECESARE PENSIONARII SE VA NUMARA SI CERTIFICATUL DE DECES!

Ciolacu:„Guvernul Cîțu trebuie să plece pentru că a transformat pensia în ajutor de înmormantare. A ratat campania de vaccinare, ne aflăm pe locul 25 din 27 în UE”.Guvernul n-o sa plece.Ati vazut vreun motan care sa plece de la fabrica de mezeluri?

BIDEN INCANTAT SA VINA IN ROMANIA! ABIA ASTEAPTA SA VADA BUDAPESTA!

Klaus Iohannis și Joe Biden s-au întâlnit la Summitul NATO de la Bruxelles. Potrivit spuselor președintelui României, Joe Biden s-a arătat încântat de o vizită în România și interesat de întărirea parteneriatul strategic dintre România și SUA.Daca l-am intreba pe Biden, cu siguranta ar spune altceva!

A AVUT 38 DE NEVESTE SI NUMAI EL STIE CATE AMANTE!

Ziona Chana, indianul despre care se considera ca are cea mai numeroasă familie din lume, a murit în statul Mizoram, lăsând în urmă, potrivit unor surse 38 de neveste, 89 de copii și 36 de nepoți.38 de neveste nu e prea grozav! Inseamna si 38 de soacre!

GHINEA NU E “TERMINATOR” CI MAI DEGRABA INCEPATOR!

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, l-a ironizat, luni, pe ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, în timpul dezbaterilor din Parlament asupra moțiunii simple de care este vizat ministrul USR PLUS. „Nu sunteți Arnold Schwarzenegger, mai degrabă sunteți Benny Hill”, a declarat social-democratul de la tribuna Parlamentului.Ghinea trebuia sa-I raspunda:Hasta la vista, baby!

FOAIE VERDE DE DUDAU / ROMANII O DUC MAI BINE!

PSD îi solicită premierului Florin Cîțu să înceteze imediat cu dezinformarea grosolană privind așa-zisa creștere a puterii de cumpărare, bazată pe raportările profund viciate ale Institutului Național de Statistică. Românii nu o duc mai bine și nici nu au cum să o ducă mai bine având în vedere înghețările de venituri și creșterea explozivă a prețurilor la alimente, carburanți și energie.Ciocu mic! Daca Florine Citu a zis ca romanii o duc mai bine, ce se baga PSD in discutie? Cine l-a intrebat ceva?

TRECE-UN CAR CU PATRU BOI / CU LASERUL LA RAZBOI

Armata Statelor Unite lucrează la cea mai puternică armă laser din lume. Aceasta ar putea fi capabilă să vaporizeze ținte și să întrerupă semnalele tehnologice ale adversarilor. Suntem convinsi ca nici rusii nu stau degeaba!

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com