FAPTUL DIVERS

17 iunie 2021 08:080 comments

CEA MAI TANARA BUNICA DIN LUME ARE 23 DE ANI SI TRAIESTE IN ROMANIA!

Educaţia sexuală în şcoli a iscat miercuri din nou dezbateri aprinse, de această dată în Senat. După ce textul legii a fost trimis la reexaminare de către preşedintele Klaus Iohannis, proiectul a încăierat chiar şi partidele din coaliţie. Singura formaţiune de acord cu solicitările preşedintelui este USR PLUS. Liberalii şi reprezentanţii UDMR s-au ferit să-și exprime un punct de vedere la dezbaterile de miercuri. În acest timp, UNICEF plasează România pe locul al doilea în Uniunea Europeană la numărul de mame adolescente, după Bulgaria.Majoritatea chiuleau de la orele de educatie sexuala!

JOE BIDEN E SCARTAN!

Preşedintele american Joe Biden a ținut să îi facă un cadou omologului său rus Vladimir Putin și i-a oferit acestuia, în cadrul summitului de la Geneva, o pereche de ochelari de aviator pe comandă și o sculptură din cristal reprezentând un bizon american, potrivit unui oficial de la Casa Albă, citat de CNN.Putin e nemultumit.Doar o pereche de ochelari de aviator, cand el se astepta la un avion?

DESI AVEM INCALZIRE GLOBALA, PUTIN SE TEME DE UN NOU RAZBOI RECE!

Primul summit dintre Joe Biden și Vladimir Putin s-a încheiat miercuri cu o declarație comună referitoare la „stabilitatea strategică”. Casa Albă a dat-o publicității după conferința de presă susținută de președintele american la Geneva, conferință în care Joe Biden menționa, între altele, că ultimul lucru pe care și l-ar dori acum Vladimir Putin ar fi un nou Război Rece. Primul lucru pe care si l-ar dori ar fi o vodca!

URSULA VON DER LEYEN ESTE LESBIANA?

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a transmis că este “foarte îngrijorată” de legea adoptată în Ungaria prin care este interzisă „promovarea” homosexualităţii în rândul minorilor. Aceasta spune că executivul european analizează dacă încalcă legislația UE.Pune prea mult suflet, ca sa nu ne dea de gandit!

PE PAMANT TRAIESC CU PATRU CHINEZI MAI PUTINI OAMENI!

China a lansat joi un echipaj cu patru astronauți la bord către stația sa spațială Tianhe, aflată în construcţie, potrivit News. Este prima misiune cu echipaj a Chinei din ultimii cinci ani. Usor, usor scapam de chinezi!

AUF WIEDERSEHEN, RENATE WEBER!

Deputaţii şi senatorii au votat, miercuri, proiectul de hotărâre privind revocarea Renatei Weber de la conducerea instituţiei Avocatul Poporului cu 247 de voturi “pentru” și 32 ‘împotrivă’. PSD a refuzat să participe la vot și a anunțat că va contesta la Curtea Constituțională proiectul de hotărâre prin care aceasta a fost revocată din funcție.E clar! Pramas fara avocat, poporul roman se va apara singur,iesind in strada cu furci si topoare!

SOBOLANI DIN SURSE EXTERNE! NICUSOR DAN STIE!

Imagini cu doi șobolani care mănâncă dintr-un covirg pe un raft cu produse de panificație dintr-un magazin din Sectorul 1 al Capitalei au devenit virale. Reprezentanții lanțului de supermarket-uri le cer scuze clienților și spun că intervin cu soluții de deratizare mai des decât prevedea legea, dar că în anumite zone sunt “foarte multe surse externe” pe care nu le pot controla.Pacat ca de sobolanii din politica, aceia care rod tot, nu se spune nimic!

 

LUI GHINEA I-A SUIERAT GLONTUL PE LA URECHE!

 

Camera Deputaților a respins, marți, moțiunea simplă intitulată „Cristian Ghinea, de la zero la abis!”, inițiată de PSD. În favoarea moțiunii au votat 143 deputați, 171 împotrivă și o abținere. Votul a fost contestat de PSD și AUR, liderii celor două grupuri motivând că nu trebuie să se ia în calcul voturile care au fost date pe tabletă.Vorba aia:prost sa fii, noroc ca Ghinea e!

 

RARES BOGDAN NU SE TEME DE UN EVENTUAL RAZBOI!

 

Europarlamentarul Rareş Bogdan a declarat luni că afirmaţiile preşedintelui PNL, Ludovic Orban, referitoare la negocierile privind formarea coaliţiei sunt uşor de demontat şi a spus că Orban trebuia să se gândească înainte să-l “bage în război” pentru că va pierde.Armistitiul se va semna ca de obicei, la o bere!

 

IOHANNIS PARIAZA PE NATO!

 

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri la Tallinn, că NATO este cea mai puternică alianţă militară care a existat vreodată, însă asta nu înseamnă că aliaţii pot lăsa garda jos. „Trebuie să fim mai puternici, mai rezilienţi, mai rapizi, mai bine pregătiţi şi trebuie să avem grijă ca NATO să rămână, împreună cu Statele Unite, împreună cu Uniunea Europeană, acolo unde este vârful de tehnologie.In semn de pretuire, Biden a promis ca-i mai vinde de cateva miliarde de dolari avioane casate.

 

MICUL PARIS ESTE MARELE POLUAT!

 

Bucureştiul este pe locul 263 din 323 de oraşe europene în ceea ce priveşte calitatea aerului, relevă un clasament publicat joi de Agenţia Europeană de Mediu. Oraşe din Suedia, Finlanda şi Portugalia sunt pe primele locuri, având cel mai curat aer.Sa zicem mersi! La ce gunoaie avem pe strazi, putea fi si mai rau!

 

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com