FAPTUL DIVERS

18 iunie 2021 08:040 comments

SE CAUTA LAUTARI!

Achiziție controversată a unei primării din județul Gorj: a cumpărat aproape 200 de instrumente muzicale pentru căminul cultural, dar rămâne un mister cine va cânta la ele, pentru că localnicii din Arcani nu se pricep la muzică. Primăria a pus la bătaie peste 400.000 de lei pentru cumpărarea instrumentelor, iar o firmă din Brăla a câștigat contractul. Pentru 282.000 de lei, firma va furniza instrumentele pentru căminul cultural din localitatea cu puțin peste 1.000 de locuitori.Cand se vor gasi si lautarii, sa vedeti ce chefuri au sa fie in comuna!

URSI RELOCATI IN MENIUL UNUI RESTAURANT?

Doi urși care au ocupat curtea unei pensiuni din Săcele au fost relocați la 10 kilometri distanță. Nu înainte de a fi tranchilizați de Echipa de Intervenţie Rapidă Specializată.Mai rau era daca ursii se trezeau relocati in meniul vreunui restaurant cu specific vanatoresc!

CA SA NU FIE RAZBOI / ISI VOR PENSIA-INAPOI!

Câteva sute de foști parlamentari vor să își recupereze în instanță pensiile speciale. Printre aceștia se numără foști premieri, miniștri, dar și importanți lideri politici. Adrian Năstase, Petre Roman, Gabriel Oprea, Petre Daea, Teodor Meleșcanu sau Vasile Blaga sunt doar câteva exemple.Dati-le, ma banii! Chiar nu va e mila de batranetea loramarata, sub pragul saraciei?

CITU JOACA ALBA-NEAGRA LA ALBA!

Premierul Florin Cîțu a mers, joi, în județul Alba, unde a avut o întâlnire cu liberalii din filială. Într-o conferință de presă, Cîțu a declarat că a venit pentru a le prezenta acestora oportunitățile finanțărilor prin programe europene sau cu bani de la buget.In speta le-a vorbit despre cele 82 de miliarde de la Uniunea Europeana care au devenit 42, mai apoi, 29, dupa care s-au transformat in bani pe care nu-I luam,ci ii dam! Curat alba-neagra!

ESECUL CAMPANIEI DE VACCINARE A FOST UN SUCCES, SPUNE PREMIERUL!

Premeirul Florin Cîțu a fost întrebat, joi, cu ocazia unei vizite în județul Alba, despre campania de vaccinare și despre ratarea țintelor pe care și le-a propus. Premierul a declarat că nu este nimeni vinovat și că, deși țintele nu au fost atinse, campania de vaccinare este un succes care se vede în numărul redus al cazurilor noi de COVID-19 și în ridicarea restricțiilor.De frica, valul patru al pandemiei s-a ascuns sub pat!

KIM JONG UN ISI ASCUTE CUTITELE!

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a declarat că ţara sa ar trebui să se pregătească “atât pentru dialog, cât şi pentru confruntare” cu SUA sub conducerea preşedintelui Joe Biden. Liderul de la Casa Albă nu exclude o întâlnire cu Kim Jong Un. Kim e ca un chihuahua:mic si rau!

INTRAM IN RANDUL LUMII, AVEM SI NOI TORNADE SI CICLOANE!

O săptămână cu manifestări meteo extreme, inclusiv cu fenomene asemănătoare unor tornade, surprinse în Dobrogea, se încheie într-o notă și mai severă. În cursul nopții a intrat pe teritoriul României un ciclon dinspre Marea Neagră, despre care ştim că este foarte puternic. A făcut deja prăpăd în Bulgaria, la Varna. În România, ciclonul va zăbovi cel puțin până vineri seară, iar Administraţia Națională de Meteorologie e gata să emită coduri roşii. E bine! In rest le aveam pe toate!

CORONAVIRUSUL VINE DE LA RASARIT!

Moscova se confruntă cu o nouă variantă a coronavirus, mai agresivă şi mai contagioasă, iar situaţia se deteriorează rapid, a declarat joi primarul oraşului, Serghei Sobianin, transmite Reuters.Un motiv in plus ca Putin sa fie reales

CITULE, CU BRAT DE FIER / TARA TE-A VRUT PREMIER!

Premierul Florin Cîţu a afirmat că a convins întreaga Românie să fie premier şi pe partenerii de coaliţie să îl susţină pentru această funcţie şi consideră că este mai simplu să îşi convingă colegii de partid să îl sprijine pentru funcţia de preşedinte al PNL.Are dreptate! Parca le auzim si acum pe babe scandand:De la Tisa pan’ la Nistru / Nu-i ca Citu prim-ministru!

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com