FAPTUL DIVERS

1 iulie 2021 08:370 comments

DE LA MUNTE PAN’ LA MARE TOTI AVEM REPARTTITOARE!

Legea energiei termice a fost modificată în Parlament, iar una dintre prevederi instituie obligativitatea montării de contoare și repartitoare în apartamentele racordate la sistemele centralizate de încălzire, scrie Economica.net. Experții critică termenul extrem de scurt, însă surse politice au declarat pentru Libertatea că prevederea va fi discutată în coaliție și ar putea fi prorogată.La fel ca bordurile lui Videanu si repartitoarele astea pot fi o gaina numai buna de jumulit!

COLINZI LUMEA-N LUNG SI-N LAT / DACA AI CERTIFICAT!

Astăzi devine operațională platforma de pe care poate fi descărcat certificatul verde sau, cum mai este cunoscut, pașaportul COVID – documentul cu care vom călători mai ușor în țările UE. Nu este cunoscută ora – secretarul de stat Andrei Baciu a dezvăluit miercuri seară, la Digi24, că STS l-a rugat să nu anunțe o oră anume, ca să nu se blocheze platforma -, însă oficialii au explicat pașii necesari pentru obținerea certificatului și cum va fi rezolvată fiecare situație specială. Cati dintre romani vor pleca si nu se vor mai intoarce?

CINE FACE SI DESFACE/ TOATA ZIUA ARE CE FACE!

Surse din Sănătate au dezvăluit de ce cloud-ul guvernamental costă atât de mult: 1,89 miliarde de euro. „Un sfert din bani, 400 de milioane, se vor da pe construirea din nou, de la zero, a sistemelor informatice din sănătate, care acum nu merg. Din acest buget, peste 100 de milioane înseamnă doar refacerea platformei Casei de Asigurări, cea care se blochează”, a explicat specialistul. Au dat 200.000 de euro ca sa o faca, acum renunta la ea si fac alta de 100.000 de euro! Asta inseamna sa fii afacerist roman!

CU BOALA TE MAI POTI LUPTA, DAR CU SOBOLANII, BA!

Alexandru Ulici, managerului Spitalului de Urgenţă pentru Copii Grigore Alexandrescu din Bucureşti, a avertizat că unitatea se confruntă cu o problemă din cauza creșterii numărului de șobolani care ar putea intra în spital, potrivit unei declarații date pentru Antena3, citată de news.ro.Pacientii vor fi invatati sa miaune!

CIUMA LOVEA SI ACUM 5000 DE ANI, DAR NU II SPUNEAU “CIUMA ROSIE”!

O echipă de cercetare germano-letonă a reușesc să facă o descoperire care poate schimba felul în care este înțeles la nivel medical ciuma. Ei au depistat cea mai veche tulpină cunoscută a bacteriei care cauzează ciuma (Yersinia pestis) în rămășițele unui vânător culegător care a trăit în urmă cu 5.000 de ani într-o zonă ce se află pe teritoriul actual al Letoniei, relatează CNN, citat de Hotnews.Pacat ca PNL nu activa pe vremea aia! Ar fi avut material propagandistic!

ITI SPUI OFUL? E INCITARE LA VIOLENTA SI FACI PUSCARIE!

Proiectul de lege care modifică Codul penal arată că „incitarea publicului, prin orice mijloace, la violenţă, ură sau discriminare împotriva unei categorii de persoane sau împotriva unei persoane pe motiv că face parte dintr-o anumită categorie de persoane se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă”, relatează Agerpres.Oare o sa mai aiba cineva curaj sa strige “JOS GUVERNUL”? Sigur ca nu! Asta ar fi incitare la violenta!

SEX ON THE BEACH IN PARFUM DE MICI!

Doi cetăţeni polonezi au fost reclamaţi marți la 112 că fac sex pe o plajă din municipiul Constanţa, în văzul turiștilor. Cei doi sunt cercetaţi penal pentru ultraj contra bunelor moravuri.Le-a fost lene sa mai mearga pana la hotel!

UNUL CARE SIGUR A REGRETAT PANDEMIA!

Un bărbat condamnat pentru o triplă crimă deosebit de violentă a fost executat miercuri în statul american Texas, fiind primul deținut care a obţinut o amânare din cauza pandemiei. A trecut pandemia! Sa nu mori de oftica?

FARA TROTINETE LA PARIS!

Parisul a amenințat că va interzice închirierea trotinetelor electrice dacă nu sunt rezolvate problemele de siguranță, după moartea unei femei care a fost lovită de un astfel de vehicul pe trotuar, relatează BBC.Raman, ca alternativa, tricicletele!

ROMANII-VESNIC CARCOTASI.ROMANCELE-VESNIC NEMULTUMITE!

Reabilitarea plajei din Mamaia naşte controverse în rândul turiştilor. Oamenii sunt nemulţumiţi că nisipul nu mai este fin ca altădată, plaja este prea lungă, iar apa devine brusc adâncă după cel mult 20 de metri de mal. În plus, salvamarii antenţionează că anul acesta turiştii trebuie să îi asculte şi să nu depăsească geamandura, deoarece îşi riscă viaţa.Cine incearca sa-i impace pe toti, n-are nicio sansa in Romania!

COMUNISMUL BIRUITOR!

Se împlinesc o sută de ani de la primul Congres Național al Partidului Comunist Chinez. Aniversarea centenarului vine într-un moment în care China se află în competiție directă cu SUA pentru supremația globală, confruntându-se în același timp cu provocări economice de mare intensitate, precum scăderea ratei natalității și a inegalității veniturilor, diviziuni economice regionale și diferențe tot mai mari de oportunități între cetățenii din mediul rural și cel urban.Pe lumea aialalta, Karl Marx și Friedrich Engels isi freaca mainile multumiti!

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com