FAPTUL DIVERS

9 iulie 2021 09:560 comments

AI CAINE, AI OBLIGATII!

Un bărbat din Tulcea a fost amendat cu 3.000 de lei pentru că nu a asigurat asistenţa veterinară necesară câinelui său care a fost rănit într-un accident rutier. Egalitate, dar nu pentru catei!

ORBAN VREA 12 ANI LA GUVERNARE! CU EXECUTARE!

Liberalii se află în pline alegeri pentru funcțiile de șefi în organizațiile județene, dar și în campanie electorală pentru funcția de lider al PNL. Astfel că Ludovic Orban și Florin Cîțu, transmit noi mesaje în fiecare zi. Iar astăzi a venit rândul lui Orban să se refere la lungimea guvernării PNL. Dacă Florin Cîțu a spus că vrea ca partidul să stea cel puțin opt ani la guvernare, șeful Camerei Deputaților a scris pe Facebook că își dorește „nu o guvernare de 8 ani, ci una de cel puțin 12 ani”.Pariem ca o sa apara Citu si o sa ridice stacheta la 20 de ani!

PENTRU RALUCA, INSTALATORUL SUNA INTOTDEAUNA DE DOUA ORI!

Electricienii, instalatorii, grădinarii, șoferii personali şi îngrijitorii care muncesc cu ziua și sunt plătiți la negru vor fi impozitați. Asta vrea Ministerul Muncii, care pregătește o lege care să fiscalizeze muncile domestice.Instalatorul va suna la usa Ralucai de doua ori. Odata sa-si faca treaba si sa ia tichetul cu care va fi platit si a doua oara s-o intrebe daca nu cumpara un tichet!

RAZBUNAREA E ARMA CITULUI!

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi, după remanierea ministrului Finanțelor Alexandru Nazare, că „nu există niciun motiv” pentru care a fost făcută această remaniere și că activitatea ministrului era un motiv de „mândrie”. Orban a precizat că premierul nu a avut acordul său sau al partidului. „Vreau să cred că nu e nicio legătură între faptul că Alexandru Nazare nu a apărut în poză și a fost remaniat. Vreau să cred, deși îmi e foarte greu, că nu e o răzbunare”, a mai spus Orban.Are vointa, nu gluma daca vrea sa creada asta!

ORBAN SI CITU SE IMBRANCESC RECIPROC!

Apar noi acuzații după alegerile interne din PNL. Președintele partidului, Ludovic Orban, ar fi fost bruscat de agenți de pază la filiala PNL Sector 4. La Timișoara, pe de altă parte, susținătorii lui Florin Cîțu, contracandidatul lui Orban, spun că au fost agresați.Asta se intampla candesti stelist si nimeresti in galeria Rapidului!

CITU REVINE LA PRIMA LUI MARE IUBIRE!

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a lui Alexandru Nazare din funcția de ministru de Finanţe.Totodată, președintele a semnat decretul prin care Florin Cîțu este desemnat ministru interimar.Sa vezi acum imprumuturi cu dobanda negativa de n-o sa le putem duce!

JALE NATIONALA:REZULTATELE LA BAC!

Ministerul Educaţiei va publica, vineri, rezultatele finale ale examenului de bacalaureat, după soluţionarea celor aproape 56.000 de contestaţii. Înaintea contestaţiilor, rata de promovare a fost 67,8%.Dupa contestatiiva fi si mai rau!

STAREA DE ALERTA A FOST PRELUNGITA SI VA MAI FI PRELUNGITA!

 

Premierul Florin Cîţu a afirmat, joi seară, că trebuie să fim vigilenţi în continuare, chiar dacă situaţia epidemiologică este bună, de aceea a fost prelungită starea de alertă. ”Aceste restricţii pe care le impunem nu ne salvează de pandemie, doar vaccinarea ne salvază de pandemie”, a afirmat premierul.

SPAGA NOASTRA CEA DE TOATE ZILELE DA-NE-O NOUA ASTAZI…

Medic chirurg din Târgu-Jiu, reținut pentru luare de mită / El se ruga zilnic la Maica Domnului ca să-i dea bani și să-l ferească de procurori.Uite ca in ziua aia Maica Domnului a atipit si nu i-a mai auzit rugaciunea!

SICA-HERCULE A LUPTAT CU HIDRA COMUNISTA!

Preşedintele PNL Ludovc Orban, care participă, miercuri, la alegerile din cadrul filialei PNL Sector 3, l-a atacat din nou pe Florin Cîţu, referindu-se la declaraţiile acestuia potrivit cărora este cel mai mare adversar al PSD. „Eu nu proclam acest lucru, dar am participat la toate bătăliile cu hidra comunistă care s-a travestit sub diferite nume de-a lungul ultimilor 30 de ani”, a afirmat Orban.Hidra e una, care or fi fost celelalte 11 munci?

DACA AI AUTOMOBIL PE BENZINA, N-O SA-L MAI AI!

Autoturismele diesel şi pe benzină şi-au trăit viaţa, iar viitorul este al celor electrice – Comisia Europeană ar putea propune miercuri reducerea la zero a emisiilor de CO2 pentru vehiculele noi în următorul deceniu, una dintre măsurile de mediu menite să combată schimbările climatice şi să pună în aplicare Pactul Verde european, scrie AFP citată de Agerpres.Carutele cu cai vor imanzi Romania.Automobilele electrice sunt prea scumpe!

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com