FAPTUL PERVERS

5 aprilie 2021 13:310 comments

VOICULESCU-POMPIERUL ATOMIC!

Deputatul PSD Alexandru Rafila îl critică pe ministrul Sănătăţii pentru decizia acestuia de a-i convoca sâmbătă seară pe managerii spitalelor din Capitală la discuţia privind extinderea capacităţii de terapie intensivă pentru patologia COVID-19. „Să te trezeşti după trei luni că ai o problemă şi vrei să o rezolvi sâmbătă seara nu cred că este o abordare profesionistă şi responsabilă”, consideră Alexandru Rafila.Gresit, Dupa ce a zacut toata saptamana, Voiculescu a vrut sa arate ca nici sambata seara nu se odihneste! Asta da profesionalism!

CINE-I PROST SI PROTESTEAZA, MOS CITU IL ARESTEAZA!

Paisprezece din cele din cele 22 de persoane audiate în cazul violenţelor care au avut loc la începutul săptămânii, în centrul Capitalei, au fost plasate în arest preventiv pentru 30 de zile. Cele 22 de persoane au fost ridicate şi duse la audieri sâmbătă, în urma unor percheziţii care au avut loc în Bucureşti şi judeţele Giurgiu, Prahova şi Ilfov. Printre cei vizaţi se află şi membri ai galeriilor echipelor de fotbal.Daca eram in relatii bune cu rusii, ar fi fost deportati in Siberia

SA-I OCROTIM PE FOSTII COLABORATORI AI SECURITATII!

Guvernatorul BNR Mugur Isărescu a obţinut de la Curtea de Apel Bucureşti sesizarea Curţii Constituţionale în ceea ce priveşte două articole din legea care vizează deconspirarea Securităţii. Isărescu este acuzat de CNSAS că ar fi fost informator înainte de 1989, după ce în trecut a avut adeverinţe care arătau că nu a colaborat cu Securitatea, relatează Profit.ro.E clar! Securitatea nu-si abandoneaza prietenii aflati in impas! Respect!

PSD VREA SA-SI POATA FACE CUMPARATURILE SI DUPA ORA 18!

Social-democraţii au contestat, în contencios administrativ, la Curtea de Apel Bucureşti măsura Guvernului de a închide magazinele la ora 18.00, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică în localităţile unde rata de infectare este peste 4 şi mai mică de 7,5 la mie. PSD a contestat şi măsura de închiderea a magazinelor la ora 18.00 pe durata săptămânii, în localităţile unde incidenţa depăşeşte 7,5 la mie.Ar fi bine sa-si vada de treaba.Daca-l supara pe Arafat, magazinele se vor inchide de la ora 14!

CORONAVIRUS-INDIA UMAR LA UMAR CU AMERICA!

Creştere record a numărului de infectări cu coronavirus. India devine a doua ţară din lume, după Statele Unite, care depășește 100.000 de cazuri într-o singură zi.Deja la casele de pariuri cota e  2/1 pentru India.Vreti sa faceti un ban? Pariati pe India!

GERMANIA VREA EGALITATE, DAR NU PENTRU CATEI!

Germanii imunizați împotriva COVID ar putea beneficia de libertăți mai mari față de cei nevaccinați, cel puțin asta își dorește ministrul sănătății, Jens Spahn, lucru pe care l-a declarat într-un interviu acordat publicației Bild. În plus, ministrul crede că persoanele vaccinate ar putea să se bucure de același tratament ca cele care au test negativ la coronavirus.Libertatea nu e de nasul tuturor!

VACCINUL PFIZER?CE ATATA GRABA?

O tranșă de 500.000 de vaccinuri Pfizer, care ar fi trebuit să ajungă în țară în această dimineață, mai întârzie. Potrivit unor surse, vaccinurile n-au ajuns la timp, din cauza volumului mare de marfă transportată în această perioadă. Luna aceasta, conform programării, ar urma să primim 3. 100.000 de doze.mai rarut, ca-i mai dragut!

SA-I VACCINAM PE UNDE-I PRINDEM!

Pentru a crește numărul de vaccinări, Italia transformă o serie de spaţii mai puţin obişnuite în centre de vaccinare. Astfel, italienii se pot vaccina în muzee, biserici sau chiar la bordul unui „vaporetto”.Pe cand se vor face vaccinari si la bordel?

SCAPI DE RECHINI, DAI DE CARACATITE

O zi de relaxare în apropierea unei plaje din statul Western, Australia s-a încheiat cu câteva imagini inedite. Un bărbat a filmat o caracatiță în timp ce l-a atacat, iar înregistrarea postată pe contul să de Twitter a devenit virală.Barbatul relateaza ca respectiva caracatita era cam apucatoare!

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com