Fără CEL DE SUS în MAREA MILOGEALĂ!

11 august 2020 17:080 comments

Știu, atunci când vine vorba de politică și credință ne pricepem fiecare, mai bine decât oricine. Și mai știu că, brusc, în campania electorală în majoritatea politicienilor se naște un dor de ducă prin curtea bisericilor și sunt primii la pupat icoane.

Acum este perioada în care toți politicienii am început “MareaMilogeală”! Și nu mă ascund după deget: la fel o fac și eu.  Facem toți promisiuni pentru simplul fapt că cei pe care i-am ales de 30 de ani încoace nu au făcut nimic din ce au promis…  Consider că ar trebui să fie un pic de bun simț până și în marea milogeală! Personal în campanie nu mă voi afișa ostentativ nici măcar la mănăstirea pe care o sprijin și de care mă simt foarte apropiat.

Mi-a rămas un gust amar la ultima slujbă de Înviere oficiată de fostul episcop de Alba Iulia. La ieșirea din catedrală, spre umirea tuturor credincioșilor prezenți la sfânta slujbă episcopul l-a luat de mână pe Ion Dumitrel și au mers la braț înaintea tuturor celorlalți preoți. … JENANT.. Atât pentru unul, cât și pentru celălalt.

Și din acest motiv (și nu numai), actualul episcop de Alba Iulia este atât de apreciat de cei mai mulți dintre noi, pentru că nu îi lasă pe politicieni să i se suie în cap sau în poală. Era nevoie de așa ceva, de o asemenea schimbare în județul Alba.

Acum se gudură pe lângă popi, iar pe urmă le taie salariile!

Dacă Dumitrel&PNL tot merg cu milogeala pe la biserică, poate ar trebui să aibă și decența să spună adevărul despre planurile lor de după alegeri când cu siguranță vor stopa finanțarea cultelor și mai ales salarizarea preoților și a personalului auxiliar. Doar spunea marele PNL-ist Hava că “de la Sf.Petru în jos trebuie taxați toți”!

Nici pe cei de la PSD nu îi suspectez de sinceritate, iar măcar marea masă a USR-iștilor s-au declarat clar un partid anti-Dumnezeu așa că acolo oricum sunt o cauză pierdută…

Eu nu am mai candidat niciodată până acum la vreo funcție de conducere, nici la Primărie și nici la Consiliul Județean. Așa că măcar în oala ruginită a celor care au promis de 30 de ani și nu au făcut nimic, că le place unora sau nu, eu NU pot fi băgat…

Ioan Lazăr – candidat ALDE

Președinția Consiliului Județean Alba

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com