Femeie de 81 de ani, din Pianu, violată de un tânăr din Săsciori

11 iunie 2012 14:520 comments

Duminică, 10 iunie, poliţiştii din Sebeş au fost sesizaţi de un bărbat din Pianu, cu privire la faptul că vecina sa, în vârstă de 81 de ani, a fost victima unei infracţiuni de viol.
La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş şi a identificat-o pe victima infracţiunii, care prezenta semne vizibile de violenţă şi care a fost transportată la spitalul din Sebeş, de unde a fost transferată la spitalul din Alba Iulia, în prezent starea de sănătate a acesteia fiind gravă.
În urma activităţilor de cercetare desfăşurate de poliţişti, la scurt timp, s-a reuşit identificarea principalului suspect de comiterea infracţiunii, G.I., de 21 de ani, din Săsciori, iar din primele cercetări efectuate a rezultat că acesta a pătruns în locuinţa femeii şi prin violenţă a întreţinut raporturi sexuale, după care a părăsit locuinţa, fiind identificat de poliţişti în timp ce încerca să-şi cureţe hainele de sânge.
G.I. a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, şi depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Alba, apoi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de viol. Cercetările continuă. Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com