Femeie din Baia de Arieș cercetată pentru uz de fals și delapidare

15 octombrie 2013 12:410 comments

bani-furati-din-casa-660x528Poliţiştii din Baia de Arieş au întocmit un dosar de penal faţă de A.A., o femeie în vârstă de 45 de ani, din comuna Bistra, care este cercetată sub aspectul comiterii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi delapidare.
Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că femeia, angajată ca şi vânzător – gestionar la o societate comercială cu punct de lucru în comuna Bistra, în luna decembrie 2012 şi-a însuşit pentru sine suma de 6.483 lei iar pentru a ascunde aceasta a întocmit în fals două facturi fiscale în numele unei societăţi comerciale din Lupşa, consemnând fictiv o vânzare de piese auto.
În data de 30.03.2013, prin acelaşi mod de operare, A.A. şi-a însuşit pentru sine suma de 4.409 lei, întocmind în fals patru facturi fiscale în numele aceleiaşi firme din Lupşa, consemnând fictiv vânzări de piese auto.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a suspectei precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com