Festivalul Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine” –Alba Iulia devine capitala muzicii folk

6 noiembrie 2017 20:500 comments

Festivalul Naţional Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine” transformă Alba Iulia în capitala muzicii folk. Timp de două zile, în perioada 11 – 12 noiembrie, folkul românesc se mută cu întreg bagajul de muzică bună la Alba Iulia pentru cel mai important festival de folk din România. Evenimentul are o secţiune de concurs ce are ca scop lansarea tinerelor talente în acest gen muzical şi totodată adună împreună corifeii muzicii folk pentru a bucura sutele de spectatori care sunt aşteptaţi în fiecare seară a festivalului.

„Alba Iulia devine la sfârşitul acestei săptămâni capitala muzicii folk româneşti când cei mai îndrăgiţi interpreţi ai genului se mută în „Cealaltă Capitală” cu întreg bagajul de muzică bună. Este deja un eveniment naţional de tradiţie care sperăm să încânte şi în acest an publicul. Festivalul Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine” este o invitaţie la spectacole de muzică folk de calitate pentru cei care îndrăgesc acest gen muzical dar şi o rampă de lansare care în timp a ajutat să se afirme numeroşi tineri artişti” a spus managerul Centrului de Cultură „Augustin Bena”, prof. Alexandru Pal

Printre cei care vor urca în acest pe scena Festivalului Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine” amintim pe Daniel Avram şi „Şcoala de Folk” (Alba Iulia), Vali Şerban, Mircea Vintilă, Ducu Bertzi, Dinu Olăraşu, Ovidiu Mihăilescu, Alexandra Uşurelu, Florin Săsărman dar şi alte nume ale muzicii folk româneşti. În program sunt incluse lansări de carte dar şi sesiuni de autografe.

Festivalul Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine” a ajuns în acest an la cea de-a XIII-a ediţie fiind organizat de Consiliul Judeţean Alba prin Centrul de Cultură „Augustin Bena Alba”, în parteneriat cu Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia. Festivalul este, la fel ca multe alte evenimente culturale organizate în Alba, o marcă înregistrată a Consiliului Judeţean Alba.

 

Festivalul Naţional Concurs de Muzică Folk „Ziua de Mâine”

PROGRAM

 

SÂMBĂTĂ – 11 noiembrie 2017
la CAROLINA CAFÉ – ora 11,00
– Dublă lansare OVIDIU MIHĂILESCU și sesiune de autografe: 
CD-ul „TOAMNA BRUN” și Volumul cu poeme rock ,,THINK FLOYD” 
– Dublă lansare DINU OLĂRAŞU și sesiune de autografe:
CD-ul ,,BUN” și Cartea ,,AN” 
– SESIUNE DE AUTOGRAFE VASILE ȘEICARU și VICTOR SOCACIU

la CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR – ora 17,00
– CONCURS DE COMPOZIŢIE ŞI INTERPRETARE A MUZICII FOLK
RECITALURI EXTRAORDINARE SUSŢINUTE DE:
– OVIDIU MIHĂILESCU
– VALI ȘERBAN şi ,,ZIUA DE MÂINE”
– GEORGE STANCA
– DINU OLĂRAȘU
– VICTOR SOCACIU
– VASILE ȘEICARU

DUMINICĂ/12 noiembrie 2017
la CAROLINA CAFÉ – ora 11,00
– SESIUNE DE AUTOGRAFE ALEXANDRA UȘURELU
– SESIUNE DE AUTOGRAFE DUCU BERTZI

la CASA DE CULTURĂ A SINDICATELOR – ora 17,00
– GALA LAUREAȚILOR 
RECITALURI EXTRAORDINARE SUSȚINUTE DE:
– DANIEL AVRAM și „ȘCOALA DE FOLK”
– MARINELA POPA și GRUPUL „PRIMAVERA”
– DUCU BERTZI
ÎN PREMIERĂ !!!
– MIRCEA VINTILĂ și ALEXANDRA UȘURELU
alături de ORCHESTRA DE CAMERĂ A JUDEȚULUI ALBA,
dirijor COSTIN GRIGORE.

Bilete de intrare la concerte au fost puse în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia – preț bilet 25 lei.

 

AFIŞUL FESTIVALULUI, SPOTUL VIDEO DAR ŞI ALTE INFORMAŢII PUTEŢI GĂSI DE PE PAGINA DE FACEBOOK A CENTRULUI DE CULTURĂ „AUGUSTIN BENA” ALBA:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com