Florin Roman ar trebui sa-si puna un cort la CJ Alba, sa protesteze fata de scumpirea apei

30 august 2017 08:262 comments

De ce nu face Florin Roman grevă pentru scumpirea apei în judeţul Alba ? se întreabă preşedinte ALDE Alba, Ioan Lazăr. Roman ar trebui să-şi instaleze un cort și în fața Consiliului Județean, pentru a protesta faţă de votul colegilor din PNL pentru mărirea prețurilor la apă și canalizare.

Preşedintele ALDE Alba Ioan Lazăr a declarat în conferinţa de presă de luni: „L-am văzut pe fostul meu coleg liberal, actual deputat PNL, Florin Roman, care intenționează să recurgă la o acțiune, zic eu, extremă, aceea de a-și instala un cort în Parlament, în fața biroului domnului Dragnea, pentru a protesta, că nu se alocă suficienți bani pentru Centenarul Marii Uniri, în 2018. Și eu îmi doresc să se aloce cât mai mulți bani pentru acest eveniment, este de o importanță majoră. Sunt convins că guvernanții vor ține cont și de acțiunea fostului meu coleg, Roman, ca să nu ajungă să recurgă la astfel de acțiuni. Eu nu contest meritele lui Florin Roman, într-adevăr s-a zbătut foarte mult și când a fost vicepreședinte la CJ, dar de această dată, dacă vrea să dea dovadă că este un adevărat deputat de Alba, ar trebui să-și instaleze două corturi. Unul, cel de care spunea dânsul, în fața Camerei Deputaților și al doilea în fața Consiliului Județean. Pentru că am văzut săptămâna trecută la ședință votul colegilor liberali, care vor să scumpească apa în tot județul cu 5%, respectiv 8% pentru apă și canalizare. Justificarea este ușor, ei orice supun la vot trece. Sunt majoritari, i-au votat cetățenii, eu sper să le pară rău oamenilor pentru votul dat PNL-ului. Atunci ar da Roman dovadă de buna credință, dacă și-ar instala al doilea cort în fața CJ-ului”, a spus Lazăr.

Ioan Lazăr încheie pe un ton conciliant: „Dacă își instalează un cort și în fața Consiliului Județean, o să mă duc și eu să îi duc ceai”.

Tags:

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com