Florin Roman il taxeaza pe Drulă de la USR

21 octombrie 2020 19:540 comments

“Mulţi se miră că nu vrea la guvernare cu PNL! Păi s-a văzut la blatul USR-PSD pentru Iordache, că unii din USR ar vrea cu PSD! Un prim pas de bun simţ era retragerea senatorului George Dircă din condiţia de subaltern al lui Iordache! Apoi, o recunoaştere oficială a unei greşeli politice cu siguranţa ar fi însemnat mult în ochii electoratului USR”, a afirmat Florin Roman, într-o postare pe Facebook.

El a adăgat că Drulă a făcut şi o a treia “greşeală majoră”.

“Guvernarea nu e joacă de copii stimate coleg! Guvernarea înseamnă şi asumare, nu doar aruncarea de acuze împotriva PNL pentru prostiile pe care le-aţi făcut!”, a subliniat Roman.

Liderul deputaţilor USR Cătălin Drulă a scris, miercuri, pe Facebook că, dacă liberalii vor o majoritate cu USR, va fi nevoie de un premier care trece testul onestităţii şi loialităţii, test pe care Ludovic Orban l-a picat prin minciunile spuse la adresa USR cu privire la votul din Parlament pentru numirea lui Florin Iordache la Consiliul Legislativ.

“Ne întreabă multă lume cum vom colabora cu PNL la guvernare. Este simplu. Dacă vor majoritate cu USR, şi nu cred că-şi mai permit să-şi bată joc de români cu încă un USL, sunt câteva condiţii. Una dintre ele este retragerea din prim-plan a unor iordachi ca Florin Roman. O altă condiţie este că trebuie să lucrăm cu un premier care trece testul onestităţii şi loialităţii. Nu în faţa noastră, ci în faţa alegătorilor”, a scris Drulă pe Facebook.

El a afirmat că miercuri, ”Ludovic Orban, prin minciunile la adresa USR, a picat grav acest test”.

”Nu o să acceptăm să fim un CDR 2.0”, a scris Drulă.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com