Florin Roman: “Nu fost vorba de trădare în cadrul USL Alba”

8 iulie 2012 17:110 comments

Vicepreşedintele PNL Alba, Florin Roman, a ţinut să facă anumite lămuriri în cadrul unei conferinţe de presă, cu privire la negocierile din cadrul USL pentru funcţiile de viceprimari ai municipiului Alba Iulia şi vicepreşedinţi ai CJ Alba, ştiindu-se faptul că PNL Alba nu a ajuns în acel moment la nicio înţelegere cu PSD.
Florin Roman a precizat faptul că ultimele negocieri, înainte de constituirea CJ Alba şi CL Alba Iulia, a avut loc la sediul PSD unde s-a stabilit ca PNL, PSD şi PP-DD să vină cu câte trei reprezentanţi. „Am ajuns la sediul PSD şi am fost 3 de la PNL, 3 de la PP-DD şi 11 de la PSD. Din păcate, aşa am păţit şi la unele negocieri pe localităţi. PP-DD nu a vrut să renunţe sub nicio formă la ideea de a avea un vicepreşedinte de CJ Alba şi unul de viceprimar la Alba Iulia, urmând ca celelalte două locuri să fie împărţite între USL. Domul Dîrzu a revendicat poziţia de vicepreşedinte de CJ şi de viceprimar, iar domnul Atanasiu a revendicat aceleaşi poziţii. Practic erau şase pe patru locuri. Cei care spun că lumea a plecat de acolo înţeleasă, mint. Nu s-a înţeles nimeni cu nimeni. În acel moment au urmat discuţii şi colaborări individuale, inclusiv cei de la PSD cu PD” a declarat Florin Roman.
Liderul liberal a spus că nu a fost vorba de nicio trădare pentru că nu a fost nicio înţelegere scrisă, nici măcar verbală. Deşi s-a dorit constituirea respectivei majorităţi, nimeni nu a cedat. „Vreau să lămuresc şi chestiunile privitoare la colaborarea cu Traian Băsescu şi PDL-ul. Acea chestiune, cu privire la colaborarea cu PDL, a fost cuprinsă la congresul reunit al USL din 7 aprilie. Cei de la PSD au luat-o cu titlul imperativ şi au preluat-o în statut. Noi am luat-o cu titlul de recomandare şi nu am trecut-o în statut. Îi rog pe cei care mai fac aprecieri despre partidul nostru să-şi vadă de treburile lor. Suntem oameni răi, ne descurcăm” a declarat Florin Roman. Acesta a spus că îi pare rău de militanţii PSD care au muncit în campanie dar trebuie să înţeleagă că PNL are 23 de primari, adică de două ori mai mulţi ca PSD şi a contribuit la bugetul campaniei cu 95% din suma cheltuită. (S.P.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com