Florin Roman: „Renunţ la proiectul Alba Iulia – Capitală Culturală 2020”

11 iunie 2012 15:050 comments

Vicepreşedintele PNL Alba, Florin Roman, proaspăt consilier judeţean la Alba pe listele USL, a postat pe pagina personală de facebook un mesaj prin care anunţă că renunţă la proiectele sale precum Alba Iulia – Capitală Culturală 2020 şi Sala Polivalentă din cauza faptului că USL Alba nu a câştigat majoritatea în cadrul consiliului local şi consiliului judeţean. Florin Roman este principalul iniţiator al Proiectului Alba Iulia – Capitală Culturală 2020, militând de anul trecut pentru acest proiect, dar nu a găsit sprijin din partea autorităţilor locale din Alba Iulia şi nici din partea celor judeţene.
Vicepreşedintele PNL Alba Florin Roman spune în respectiva postare că el va rămâne în opoziţie şi că nu face nici un fel de blat sau înţelegere cu PDL.
“Au trecut şi alegerile. Încă 4 ani cu pedeliştii în fruntea CJ şi a Primăriei Alba Iulia, aşa au votat cetăţenii, iar votul lor trebuie respectat. Cel puţin eu îl respect! Nu-mi convine dar asta este democraţia. USL are acum 7 primari de municipii şi oraşe iar PDL are 4. Întrucât nu avem majoritatea în CJ şi CLM Alba Iulia, anunţ public că renunţ la proiectele mele, pentru care nu am avut suficientă susţinere: Alba Iulia – Capitală Culturală Europeană, sala polivalentă etc. Sper ca cei de la PDL să facă treabă bună, deşi am mari îndoieli că un judeţ PDL va avea un viitor bun într-o ţară în care USL câştigă devastator la nivel naţional! Eu unul rămân în opoziţie la nivel local şi nu fac nici un fel de blat sau înţelegere cu PDL”, precizează liderul liberal în declaraţia semnată: “Florin Roman, consilier judeţean”. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com