Florin Roman :un nou Gavroche?

10 ianuarie 2020 18:161 comment

Cine-i mana in lupta pe PNL-isti?Nimeni altul decat liderul grupului din Parlament deputatul Florin Roman! De la tribuna Parlamentului, micul revolutionar da cu barda in tot ce seamana a pesedist:

“Șoc și groaza în PSD, după anunțul premierului Ludovic Orban, de declanșare a procedurilor pentru alegeri anticipate. Sau mai bine zis, PSD fuge ca dracu de tămâie de votul românilor, după ce cuplul Dragnea-Dăncilă, la braț cu PSD au dat foc României. 

Avem nevoie de anticipate, pentru ca românii sa aibă ce așteaptă: o Românie fără PSD, tăierea pensiilor speciale, alegerea primarilor în două tururi, confiscarea averilor nejustificate etc. PNL a solicitat totodată convocarea unei sesiuni extraordinare a parlamentului pe aceste teme, care țin agenda publică, iar economiile din tăierea pensiilor speciale, de care PSD ține cu dinții, pot acoperi resursele financiare necesare pentru plata alocațiilor copiilor.

Alegerea primarilor din două tururi este democratică și necesară. Cu circa 1700 de primari și 28 de baroni locali roșii în fruntea Consiliilor județene, PSD nu dorește în ruptul capului alegerea primarilor în două tururi, întrucât își pierd seva din care își trag puterea absolută. 

Exercițiul iresponsabil de la sfârșitul anului trecut, când PSD a votat proiecte cu impact bugetar de peste 3% din PIB, când au lăsat un deficit real de peste 4%, arată că PSD are un singur gând: sa incendieze finanțele României și să amaneteze viitorul copiilor noștri. Anticipatele sunt singura soluție pe care românii o au la îndemână pentru a scapa de “ciuma roșie”!”Dupa un asemenea discurs revolutionar, “ciuma rosie” a inceput sa dea inapoi si a devenit o biata scarlatina!

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com