Forte sporite de ordine pentru o actiune la Sebes

7 octombrie 2017 07:401 comment

Joi, 5 octombrie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba şi Poliţia Municipiului Sebeş au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Sebeş şi a localităţilor rurale arondate, ce a avut ca scop menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, prevenirea accidentelor rutiere precum şi prevenirea și combaterea faptelor de natură penală sau contravenţională.

Poliţiştii au identificat 3 autori de infracțiuni şi au efectuat controale în 7 filtre rutiere, dar şi la societăţi comerciale şi societăţi asigurate cu pază.

Oamenii legii au constatat 126 de abateri de natură contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare totală de 21.585 lei

Sancţiuni:
105 sancţiuni la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice
o sancţiune la Legea 61 din 1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice
3 la Legea 12/1990 privind comerţul
3 la Legea 333/2003 privind paza bunurilor
la alte acte normative.

În urma controalelor la societățile comerciale, au fost confiscate diverse sume de bani, care nu erau înregistrate în documentele fiscale precum şi produse alimentare ce aveau termenul de valabilitate expirat şi produse industriale oferite spre vânzare cu încălcarea prevederilor legale. Valoare totală a confiscărilor a fost de 240 de lei.

Alături de cei 64 de poliţişti din structurile de poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale şi investigare a criminalităţii economice, la acţiunea de la Sebeş au participat poliţişti din cadrul Direcţiei Poliţia Locală Sebeş.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com