FOTO: Polițiștii au controlat târgul de vechituri din Alba Iulia

2 martie 2014 11:590 comments

DSC_0925

Dacă e duminică, e târg. În fiecare zi de duminică, mii de persoane trec pragul târgului de vechituri din Alba Iulia. Unii vând, alţii cumpără, majoritatea doar se uită, mulți dintre ei după obiectele ce le-au fost furate, poate poate vor da peste vinovați.

Oferta de lucruri folosite sau chiar noi este extrem de bogată, astfel că de aici se poate cumpăra aproape orice.Intrarea în târgul de vechituri se face printre pături pline de diferite mărunţişuri, haine şi pantofi. Dacă ţi-e foame poţi să te opreşti chiar la un mic şi o bere.

Însă duminică dimineața, târgul de vechituri din Alba Iulia a fost cercetat de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Alba.

Cei de la Rutieră au luat la verificat autoturismele ce se îndreptau către târg, cerând șoferilor să prezinte actele autoturismelor, acte pentru mărfurile aflate în mașini iar unii șoferi au fost testați și cu aparatul etilotest.

Cât despre târgul de vechituri, polițiștii de la Anti Fraudă și Jandarmeria Alba au verificat cu mare atenție mărfurile expuse. Documente au fost cerute, amenzi date și în unele cazuri, marfuri confiscate.

 

Tags:

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com