FOTO: Vezi care au fost primele terase deschise în oraş şi unde s-a înghesuit cel mai mult lumea

15 aprilie 2013 22:260 comments

DSCN1974Astăzi a fost cu adevărat o zi frumoasă de primăvară, câteva ore în jurul amiezii termometrul indica aproximativ 20 de grade Celsius. Datorită acestui fapt am dat o “tură de oraş” pentru a vedea dacă comercianţii s-au gândit să-şi atragă clientela prin deschiderea teraselor într-o vreme numai bună de a servi o cafea în aer liber.
Centrul oraşului s-a dovedit a fi pustiu, niciun patron de local nu a crezut că deschiderea unei terase ar fi o strategie de marketing prin care şi-ar putea vinde mai bine produsele. În schimb am găsit deschisă o terasă în parcul din cetate şi alte trei pe Bulevardul Transilvaniei, dar fără prea multă “viaţă”.
Dacă tinerii nu s-au înghesuit la aer, de vremea frumoasă au profitat persoanele de vârsta a treia care au încins în parcul din cetate o partidă de şah, table, remi şi cărţi.
Rămâne de văzut în următoarele zile care vor fi surprizele comercianţilor, unde îşi vor amplasa terasele şi mai ales care va fi oferta prin care vor încerca să-şi atragă clientela.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com