FOTO:Ping şi Pong vă invită să trăiţi viaţa în culori

18 septembrie 2013 09:090 comments

1185787_306752029464527_1842713123_nCine s-a plimbat luni seara prin Cetatea Carolina a avut ocazia să vadă statuile cu o altă înfăţişare. Peruci în nuanţele curcubeului, nasuri roşii şi pălării multicolore au fost accesoriile care au decorat cele aproape 20 de personaje care veghează cetatea.
Dacă vă întrebaţi care e ocazia acestui carnaval, vă informăm că proiectul aparţine celei mai noi agenţii de evenimente pentru copii din oraşul nostru: Ping şi Pong. Organizatorii de petreceri s-au obişnuit deja să aducă zâmbete pe feţele copiilor cu ocazia fiecărei petreceri la care participă deghizaţi în clowni, piraţi, prinţese sau indieni. A venit aşadar timpul să descreţească şi frunţile copiilor mai mari. “Râsul este un panaceu universal. Toţi avem probleme, iar o doză de optimism poate nu ni le rezolvă, dar cu siguranţă ne va face să le vedem mai puţin negativist. A fost minunat să vedem cum oameni de toate vârstele treceau pe lângă statuile deghizate, zâmbeau, făceau poze. Turiştii erau şi ei foarte încântaţi.” declară Cristina, cea care a avut această năstruşnică idee.
Se pare că acesta este doar începutul proiectelor pe care Ping şi Pong le au în oraşul nostru. Pe lângă jocurile şi animaţiile cu care înveselesc pe cei mici la petreceri, organizatorii au în plan multe acţiuni de voluntariat la grădiniţe, spitale dar şi în spaţiile publice.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com