FREE GIGI? SA MAI VEDEM!

14 martie 2014 10:010 comments

In vreme ce Becali e ferm convis ca-si va petrece Sarbatorile Pascale acasa, cu familia, Basescu lasa de inteles ca lucrurile nu sunt chiar asa de simple “Gândesc profund. Este un om într-o situație dificilă, iar eu sunt într-o situație și mai dificilă, pentru că nu discutăm despre o femeie cu patru copii acasă, de o bătrână de 80 de ani care a mutat gardul. Vă rog să mă înțelegeți că nu este o decizie ușoară”, a spus Băsescu, la Palatul Cotroceni, întrebat dacă s-a mai gândit la cererea de grațiere a lui George Becali.

Întrebat dacă este posibil ca această grațiere să aibă loc până de Paște, în contextul în care Becali s-a arătat încrezător în acest sens, Băsescu a răspuns: “Toți credem în câte ceva”.

În ceea ce privește cadoul pe care mama lui George Becali i l-a trimis, și anume o icoană, Băsescu a spus că îl va primi cu siguranță.

Președintele a adăugat că va analiza și sesizarea lui George Becali referitoare la modul de funcționare a Administrației Penitenciarelor.

“Va trebui să am o discuție în perioada următoare, pentru că are dreptul să facă o astfel sesizare, dânsul înțeleg că reclamă modul de funcționarea a Administrației Penitenciarelor și am obligația să văd de ce această administrație nu funcționează. Vă asigur că foarte curând voi avea un răspuns și îl voi face public”, a precizat Traian Băsescu.Sa va spunem si un amanunt picant.Deja se fac pariuri pe aceasta tema si , din pacate, cota cu care este creditat Becali nu e tocmai incurajatoare.free-gigi

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com