Fundatia Comunitara Alba pune „la bataie” 20.000 de lei pentru proiectele liceenilor din Alba Iulia

10 martie 2017 11:590 comments

Fundația Comunitară Alba a lansat cel de-al optulea concurs de finanțare, din Fondul YouthBank, a proiectelor de implicare în comunitate a adolescenților.

20.000 lei reprezintă fondul pentru proiectele valoroase ale elevilor din Alba Iulia care aplică până în ziua de 27 martie.

Organizatorii precizează că proiectele trebuie să aibă impact în comunitate și să reprezinte o soluție la o nevoie identificată de liceenii albaiulieni.

Reguli pentru a aplica la această rundă de finanțare a programului:
– liceenii trebuie să facă parte dintr-o echipă (minim 3 persoane);
– proiectele propuse trebuie să se desfășoare în aria geografică a județului Alba;
– proiectele propuse trebuie să raspundă într-un mod inovator unor nevoi identificate la nivelul comunității și pot acoperi orice domeniu, de la orientare în carieră la sănătate, sport, educație, schimbarea mentalității, cultură, artă, mediu, social, voluntariat, etc.;
– suma solicitată poate fi de minimum 3.000 lei și maximum 4.000 lei pentru un proiect;
– proiectele trebuie să poată fi implementate în perioada 14 aprilie – 4 iunie 2017.

De asemenea, pentru a intra în concurs, liceenii trebuie să descarce de pe una din paginile de facebook „Fundația Comunitară Alba” sau „YouthBank Alba”, ghidul de finanțare și formularul de aplicare, pe care îl vor trimite, după completare, pe adresa yb@fundatiacomunitaraalba.ro până cel târziu luni, 27 martie 2017, orele 23:59.

Evenimentul de la Casa de Cultură a Studenţilor a fost prezentat de echipa YouthBank Alba 2016-2017, formată din liceeni care „trudesc” pentru a oferi colegilor lor de generație resurse, know-how și mai ales încredere: Claudiu Bîrluțiu, Magdalena Burduf, Cristian Cărămidar, Tudor Cojan, Andreea Ispas, Silvia Lupșa, Larisa Măieraș, Luiza Negru, Sebastian Popescu, Rebeca Rusu și Maria Toderean, coordonați de Răzvan Boba, fost membru al echipei, actualmente student. Echipa YB a fost susținută în activitățile ei și de alți voluntari ai fundației: Teodora Petecuță-Lazăr, Mihai Pocol, Daniel Jurj, Carmen și Georgiana Cazmet, Elena Ștefan, Cristina Negoescu, Luminița Moldovan, Raluca Roșca sau David Gruian, dar și de staff-ul fundației – Dorin Sava (director executiv) și Lucia Ispas (grant manager).

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com