Fundaţia Comunitară Alba şi Youth Bank au fost în mijlocul celor mici

5 iunie 2012 15:190 comments

Ca şi în ultimii doi ani, Fundaţia Comunitară Alba şi echipa YouthBank au organizat în preajma Zilei Copilului acţiuni dedicate celor mici.
Astfel, sâmbătă, 2 iunie, Fundaţia Comunitară Alba a organizat în Piaţa Cetăţii, în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia, un stand la care voluntarii fundaţiei au dăruit copiilor sute de baloane colorate, au făcut face-painting pentru aceştia, au oferit calendare şi au vorbit despre YouthBank şi despre oferta educaţională pe care acest program de succes o oferă municipiului Alba Iulia. Nu a lipsit clovnul, care i-a amuzat pe copii şi le-a dăruit baloane modelate în forma unor animale.
În cursul aceleiaşi zile, personalul Fundaţiei Comunitare şi liceenii din YouthBank au făcut două vizite surpriză, prima copiilor internaţi la secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba, iar cealaltă copiilor aflaţi la Centrul Maternal “Speranţa” din Alba Iulia. Toţi micuţii au primit baloane colorate şi modelate, dar mai ales s-au simţit bine în compania clovnului şi a echipei fundaţiei.
“Am reuşit să facem din Ziua Copilului un eveniment permanent pentru Fundaţia Comunitară şi YouthBank, pentru că feţele fericite ale copiilor atunci când le facem o bucurie ne fac şi pe noi fericiţi. Azi am dăruit 700 de baloane colorate, iar asta înseamnă câteva sute de copii care au zâmbit”, a declarat Andreea Idita-Şeican, voluntar al fundaţiei. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com