GABRIEL PLESA NU ADMITE LUCRARI FACUTE DE MANTUIALA!

23 iulie 2021 19:400 comments

Di bine face! Iata ce gasim pe pagina Primariei:

NU voi accepta lucrări neconforme pe banii albaiulienilor sau pe bani europeni! NU voi semna recepția finală acolo unde lucrările nu sunt conforme!
S-a început recepția finală la mai multe lucrări în această perioadă. Este și cazul lucrărilor de reabilitare termică clădirilor de locuințe clective de pe strada Livezii la Bl8, pe strada Orizontului la D3 și D4 și pe Șincai la D2 si D3. Colegii din cadrul Primăriei Alba Iulia au discutat cu toți proprietarii pentru a afla nemulțumirile și concluzia a fost că unele lucrări au fost făcute mântuială. La aceste blocuri de mai sus lucrările nu au fost recepționate fiindcă există neconformități.
Am atras atenția public încă de mai bine de 2 luni asupra faptului că nu voi accepta lucrări prost făcute în cadrul proiectelor de anvelopare a clădirilor rezidențiale din Alba Iulia. Vreau să fiu foarte clar, fără să mi-o ia nimeni în nume de rău: NU VOI ACCEPTA LUCRĂRI NECONFORME! Este inadmisibil să fie probleme cu infiltrațiile sau soluții tehnice prost alese care nu respectă proiectul!
Țin să trag un ultim semnal de alarmă, pentru că așa vom acționa peste tot. Interesul cetățeanului primează și nu este vorba de rea credință față de nicio firmă, dar avem pretenția ca toate societățile comerciale să își respecte la virgulă angajamentele luate prin semnarea contractelor de execuție. Și, dacă prin alte părți se mai practică sau se închid ochii, la Alba Iulia, cât voi fi eu primar, așa ceva nu se va întâmpla.
Știu că multe proiecte au fost începute înainte de venirea mea la Primăria Alba Iulia, dar nu voi accepta această scuză. Nu știu dacă alții obișnuiau să închidă ochii sau nu, dar formația mea profesională impune alte rigori. Iar când proprietarii nu sunt mulțumiți de calitatea lucrărilor, iar deficiențele se văd pe teren, pentru mine lucrurile sunt clare.
Nu cer decât corectitudine. Fiecare să își facă treaba pentru care este plătit! Firmele care, astăzi, lucrează în Alba Iulia nu o fac gratis! Suntem intru totul de acord!

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com