Gabriel Plesa vrea reformarea Primariei!

29 martie 2021 16:170 comments

̦ ̆ ̂
Auditul extern comandat de către Primărie a fost finalizat, ne-au informat reprezentanții companiei KPMG, urmând ca acesta să fie prezentat în cadrul ședinței Consiliului Local, în data de 30 martie.
Este vorba despre un document care va sta la baza eficientizării aparatului administrativ, care ne va permite să înțelegem mai bine care sunt punctele tari și care cele slabe ale modului în care este structurat aparatul Primăriei.
Am fost mandatat de către cetățeni pentru a face o reformă a Primăriei și asta ne propunem să facem. Nu este vorba despre schimbări din cadrul bine cunoscutului „pleacă ai noștri, vin ai noștri” ci de schimbări de fond, care să ducă la o mai mare eficiență a aparatului Primăriei, la o mai mare transparență și la o mai bună și rapidă relație cu cetățeanul.
KPMG este una dintre cele mai mari companii de audit din lume, parte a așa numitului „Big Four” și am încredere că analiza făcută de ei, precum și raportul ce urmează să fie prezentat în ședința Consiliului Local, vor sta la baza viitorului aparat administrativ al Primăriei, unul mai eficient și mai deschis către cetățean.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com