George Simion revine în capitala Unirii, Alba Iulia

7 mai 2019 19:390 comments

 

 

 

Candidatul independent la alegerile europarlamentare, George Simion, aflat într-un tur al țării, va fi prezent miercuri, 8 mai, în județul Alba. În cadrul vizitei, Simion va prezenta obiectivele și viziunea sa cu privire la situația actuală și viitoare a României, va pune în discuție cu susținătorii campaniei ,,România MARE în Europa’’ proiectele pe care le va realiza în Parlamentul European și va distribui materiale informative în Alba Iulia și în localitățile județului.

,,Ne reunin forțele, din nou, la Alba Iulia, de unde am dat start celor mai ample acțiuni, încheiate victorios. Victorie vom obține și pe 26 mai doar cu ajutorul albaiulenilor pe care îi aștept miercuri în Cetatea Alba Carolina”, a declarat George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare.

 

Programul candidatului George Simion în județul Alba, miercuri, 8 mai:

10:00 – vizită în localitatea Teiuș, județul Alba;

16:00 – întâlnire cu susținătorii ,,România MARE în Europa” în Cetatea Alba Carolina;

17:00 – participare în cadrul unei emisiuni dedicate alegerilor din 26 mai la Alba TV;

18:00 – distribuire ziare pe arterele principale din centrul orașului Alba Iulia.

 

George Simion candidează independent la alegerile europarlamentare sub sloganul ,,România MARE în Europa’’ și ocupă poziția 15 pe buletinul de vot. George Simion spune adevăruri ascunse de toate partidele politice: clasa politică i-a alungat pe români peste hotare, a scos istoria națională din școli, a vândut aurul de la Roșia Montană, a defrișat ilegal pădurile, a aservit mass-media, a distrus capitalul românesc, industria și agricultura, i-a trădat pe românii din Harghita, Covasna, Cernăuți și Timoc, a vândut petrolul și gazele țării pe nimic.

 

 

 

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com