Gheorghe Damian: Dragnea mi-a spus sa am rabdare, Dirzu nu mai raspunde la telefoane

7 martie 2017 11:460 comments

Primarul comunei Ciugud aşteaptă decizia Comitetului Executiv Naţional al PSD, structura politică care îi poate exclude pe liderii locali, dacă acest lucru se impune.

„Eu am contestat decizia colegilor din Alba, o decizie pe care am considerat-o nestatutară, dar mai ales nedemocratică, pentru că ei nu mă puteau exclude, cel mult puteau să propună excluderea în forul naţional. În ultima conferinţă de presă, dl Dîrzu vorbea de familia PSD. Eu m-am născut la ţară şi cred în valorile familiei şi în valorile social-democrate. Eu am încredere în decizia pe care o vor lua colegii la nivel naţional, pentru că nu poţi fi dat afară pe furiş, noaptea. Şi într-o familie, oricât de tare ai greşi, te cheamă la masă, să te explici, nu poţi fi dat afară. Îmi doresc ca familia să fie puternică, unită, să se bazeze pe valori: sinceritate, onestitate, onoare, mult respect şi mai ales performanţă”.

Primarul Damian a fost exclus din partid în seara de 13 ianuarie 2017. Decizia excluderii a fost făcută de către Comitetul Executiv Judeţean Alba la o lună doar de la rezultatul foarte bun al PSD Alba de la alegerile parlamentare.

Întrebat dacă a discutat cu Liviu Dragnea la întâlnirea Asociaţiei Comunelor din România de la Bucureşti, Damian precizează: „Da, am avut o scurtă discuţie, mi-a spus să am răbdare”.

Despre o discuţie cu Ioan Dîrzu nu poate fi vorba în acest moment: „I-am dat SMS, l-am sunat, nu mi-a răspuns”.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com