Gratuitate pe transportul in comun pentru elevii din Sebes!

18 septembrie 2020 19:373 comments

SEBEȘUL ASIGURĂ TUTUROR ELEVILOR GRATUITATE LA TRANSPORTUL PUBLIC
Elevii din învățământul obligatoriu şi liceal de pe raza administrativ-teritorială a Municipiului Sebeș, inclusiv din localitățile aparținătoare – Lancrăm, Petrești și Răhău, care utilizează mijloacele de transport în comun, beneficiază, pe tot parcursul anului calendaristic, de subvenționarea 100% a transportului urban cu mijloace de transport în comun aparținând operatorului de transport, S.C. LIVIO DARIO S.R.L. Subvenționarea va fi suportată 50% din bugetul local al Municipiului Sebeș și 50% din bugetul Ministerului Educației și Cercetării.
În primele 30 de zile ale anului școlar în curs, elevii vor circula pe baza unui abonament lunar valabil pentru un singur traseu de transport, abonament pus la dispoziţie de operatorul de transport S.C. LIVIO DARIO S.R.L. şi distribuit de către unităţile de învăţământ. În acest interval de timp, S.C. LIVIO DARIO S.R.L. va asigura imprimarea cardurilor anuale de transport pentru elevi, care vor fi personalizate şi netransmisibile.
Pentru a beneficia de gratuitate la transportul urban de călători cu mijloace de transport în comun, elevii se vor adresa instituțiilor de învățământ pe care le frecventează.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com