HĂRŢILE STS, INUTILE pentru salvarea victimelor accidentului aviatic. CSAT decide duminica soarta ŞEFULUI STS

2 februarie 2014 15:163 comments

6390607_mediafax_foto_catalin_cadan_31263400Două HĂRŢI DE LOCALIZARE a apelurilor telefonice efectuate de medicul Radu Zamfir, după ACCIDENTUL AVIATICdin Apuseni, vor fi analizate în şedinţa CSAT de astăzi, potrivit jurnaliştilor de la România Liberă. Ambele localizări au fost întocmite de către STS pe baza informaţiilor primite de la operatorii de telefonie mobilă. Niciuna, însă, nu a fost suficient de exactă pentru ca supravieţuitorii accidentului să fie găsiţi la timp. Premierul Victor Ponta şi-a anunţat prezenţa la şedinţă.

După producereaACCIDENTULUI AVIATIC DIN APUSENI, medicul supravieţuitor RADU ZAMFIR a apelat numărul unic de urgenţă 112 după două numere de telefon, fiecare abonat la câte o companie de telefonie mobilă. Pe baza celor două numere de telefon, STS a întocmit o hartă de localizare pentru fiecare.

harta1În prima hartă publicată de România liberă se vede cum din locul în care a fost localizat semnalul cel mai puternic s-a conturat o arie de acoperire. Locul epavei, însă, se află la aproape 1 km de marginea zonei de acoperire.

harta2În cazul celui de-al doilea operator de telefonie mobilă, lucrurile stau şi mai rău – locul epavei este la aproape 10 km de aria de acoperire.

CSAT decide astazi soarta sefului de la STS.

CSAT trebuie să verifice, astăzi, cele două hărţi şi să stabilească dacă lipsa de acurateţe este cauzată de limitele tehnice ale operatorilor de telefonie mobilă, aşa cum susţine STS, sau dacă acea dificultate de localizare a fost cauzată de procedurile STS, aşa cum susţine premierul Victor Ponta.
Sursa: realitatea.net

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com