HOROSCOPUL VESEL

11 iunie 2014 06:420 comments

Berbec

Te lupti cu morile de vant si incerci zadarnic sa schimbi ceea ce nu poate fi schimbat.Un proverb ceva mai vechi spunea ca  singura care poate opri caderea firelor de par este…pardoseala.Restul sunt paleative.

Taur

Badea-al meu, cand ma injura, / Nu stii ce-i  iese din gura / Ca ma-njura-n fel si chip / Ca-n Complexul lui Oedip! Astazi ai un mod elevat de a te enerva, chestieZ care-ti va uimi colegii.

Gemeni

In spatele fiecarui barbat de success se afla intotdeauna o femeie, dar necazul e ca atunci cand succesul se repeat, vor aparea rapid si alte femei.Aveti multa grija, acest fenomen a fost de prea multe ori verificat.

Rac

Cand vine badea la moara, / Ma tuca de ma omoara, / C-asa m-o tucat odata, /De-am simtit ca-s bulversata! Este evident ca nu va asteptati la o surpriza de proportii pe ziua de azi si totusi, ea va va da peste cap.

Leu

Psihiatrii zic că una din patru persoane are o deficienţă mintală. Daca eşti cu încă trei amici şi nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gândi la chestia asta! Granita dintre normal si anormal e mai subtire decat crezi tu.

Fecioara

Azi faceti un mare pas inainte, rezolvand o problema altfel decat erati tentat.Retineti, primul om care a preferat sa injure, in loc sa dea cu piatra a fost inventatorul civilizatiei!

  Balanta

Fixismul dumneavoastra nu poate rezolva mare lucru.Cand toata turma de oi a murit, la ce mai foloseste clopotul care a ramas la gatul dulaului?E momentul sa parasiti corabia care se scufunda.Ramanerea la bord nu foloseste nimanui.

Scorpion

Daca esti spalat si mirosi frumos ai mult mai mult success la femei, dar exista si riscul ca , in timp ce tu esti in baie, altul sa-ti sufle fata pe care o visezi.Cauta o solutie de mijloc si sigur totul va fi ok!

Sagetator

Acum e vremea dumneavoastra! Sunteti pe val si n-ar fi rau daca v-ati gandi ca ce e val, ca valul trece.Faceti-va un rost! Furi, nu furi, vremea succesului trece.Luati aminte la adevarul acestui proverb!

  Capricorn

Traversati o perioada de lipsuri si mana intinsa nu ppoate veni de la un ciung.Cautati alte solutii si nu uitati ca singurii care se gandesc la bani mai mult decat bogatii, sunt saracii!

 

Varsator

Pune mai mult suflet in ceea ce faci! Fara pasiune, nu te poti realiza nici macar ca un amarat de cersetor.Daca pui suflet, vei vedea ca totul se poate rezolva cu usurinta.

   Pesti

Drumul cel mai scurt dintre mana care-ti ofera plicul cu bani si propriul tau buzunar trebuie sa devina si mai scurt, daca nu vrei sa ai problem cu Legea.Mare atentie, in astfel de cazuri si peretii au ochi si urechi!

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com