HOROSCOPUL ZILEI

15 decembrie 2020 05:480 comments

VARSATOR ( 20 Ianuarie-18 Februrie)

Ce meserie au părinții voștrii? întreabă profesoara -Tata e inginer, zice Gheorghe -Tata e mecanic, zice Ionel -Tata e șef, zice Bulă -Cum așa Bulă? – întreabă mirată profa -Are 500 de oameni sub el -Cu ce se ocupă deci? -Taie iarbă-n cimitir Sunteti mandru de ceeace faceti si va creste inima cand aflati ca altii se lauda cu dumneavoastra.Aproape ca nici nu mai conteaza daca sunt sau nu indreptatiti!


PESTI( 19 Februarie-20 Martie)

O blondă merge cu peştişorul la veterinar.- Eu cred că este epileptic, îi spune ea veterinarului.Veterinarul aruncă o privire şi răspunde:- Mie mi se pare că e destul de liniştit.- Staţi, că încă nu l-am scos din apă!E bine s ava pastrati ecchilibrul.Nu va grabiti sa dati un verdict pana nu cunoasteti toate detaliile.Riscati sa gresiti si nu vreti asta!

BERBEC( 21 Martie-19 Aprilie)

Un bărbat era judecat pentru două crime. Judecătorul îi spune:- Ești acuzat că ți-ai omorât soția în bătaie cu ciocanul.Se aude cineva strigând din spatele sălii de judecată: “Nenorocitule!”Judecătorul continuă:- Ești acuzat că ți-ai omorât și fiica în bătaie cu ciocanul!Se aude din nou cineva strigând din spatele sălii de judecată: “Nenorocitu’ naibii!”Judecătorul se oprește, se uită la bărbatul din spatele sălii de judecată și i se adresează:- Domnule, vă înțeleg furia și frustrarea în fața unei asemenea crime, dar vă rog să vă abțineți sau vă voi acuza de sfidarea curții! Aveți vreo problemă cu asta?Bărbatul se ridică și spune:- Sunt vecin cu acest nenorocit de 15 ani și de fiecare data când i-am cerut cu împrumut un ciocan mi-a spus că nu are.Pana la urma riscati sa fiti dat de gol de cateva amanunte la care nu v-ati gandit si asta ar putea fi o piedica serioasa in calea afacerilor de azi.

TAUR (20  Aprilie-20 Mai)

A sosit momentul sa va ocupati si de dumneavoastra.Ati muncit enorm in ultimul timp si asta se vede.Sa nu ajungeti ca inaceasta gluma: Se întâlnesc două prietene:- Ce mai faci, dragă?- Sunt supărată! Soțul meu m-a ofensat grav!- Cum așa?- L-am rugat să-mi dea 200 de lei ca să mă duc la un cabinet de înfrumusețare, iar el s-a uitat la mine și mi-a dat 500!

GEMENI (21 Mai- 20 Iunie)

Moscova, anii ’50. Interdicție de ieșire între orele 21 și 6. Doi milițieni văd unul care se furișa. Unul scoate mitraliera și îl împușcă.- Volodia, de ce l-ai împușcat? E numai 20:45!
– Îl cunosc, stă departe! Nu mai ajungea…Tot ceea ce faceti, faceti presat de timp.Scadenta se apropie si daca nu mentineti un ritm ultrarapid riscati sa ratati totul.Veti fi tot timpul cu ochii pe ceas!

RAC (21 Iunie-22 Iulie)

Aseară, ajung acasă și mă bag în pat.Ea îmi spune:- Ești beat.O întreb:- De unde știi?Ea îmi răspunde:
– Tu locuiești în apartamentul vecin.Micile amanunte fac diferenta.Este o perioada in care nu puteti pacali pe nimeni ca sunteti ceeace n-aveti nicio snsa sa fiti! E bine sa nici nu incercati!

LEU (23 Iulie-22August)

În armată, soldații sunt scoși la program administrativ în grădina unității. Sergentul, cu un aer satisfăcut, zice:- Așa, toată lumea ia câte o lopată și treceți la săpat!… E vreunul printre voi care se pricepe la algebră?- Eu, să trăiți… Sunt student la mate-fizică, dom`sergent.- Bravo, mă. Aruncă dracului lopata aia, că nu-i de tine.Soldatul, ușurat, aruncă lopata cu o mină veselă.Sergentul continuă:- … și pune mâna pă târnăcop. Tu vei extrage rădăcini!Se naruie si ultima speranta ca vei reusi sa scapi de o corvoada ingrate pe care o urasti din tot sufletul! Vrei, nu vrei, bea Grigore aghiasma spunea o zicala.E teribil de valabila pentru dumneavoastra!

FECIOARA (23 August-22 Septembrie)

Am păcătuit, părinte! M-am băgat într-o căpiță cu un băiat…- Ei, și ce s-a întâmplat? A vrut să te dezbrace?- O, nu!- Te-a sărutat?- Vai, dar ce credeți că sunt eu?- Te-a pipăit?- I-aș fi rupt mâinile!
– Atunci ce ți-a făcut?- Un copil.E mai rau decat credeati.Veti face o analiza serioasa a ultimelor zile si veti constata ca ati suferit pierderi mult mai mari decat ati estimat ca veti suferi

BALANTA (23 Septembrie-22 Octombrie)

La o terasă:- Îmi spuneți și mie,vă rog, parola la wi-fi?- Trebuie să comanzi ceva!- Ok. Cât e o bere?
– 7 Euro.- Bine, aduceți-mi una, vă rog!După ce i-o aduce:- Acum îmi spuneți și mie parola la wi-fi?
– “Trebuie să comanzi ceva”. Legat… cu litere mici!Nu va orientati deloc si asta va provoaca multe cheltuieli nedorite.Daca ati fi putin mai atent, ati evita multe necazuri!

SCORPION( 23 Octombrie- 21 Noiembrie)

Incendiu într-un hotel. Toți urlă:- Apă, apăăă!La un moment la etajul patru se deschide o fereastră și un tip beat mort strigă:- Iar în camera 56 un Martini si două beri!O perioada perfecta pentru a obtine ceeace va doriti.O veti face fara sa va pese de ce spun cei din jurul dumneavoastra.

SAGETATOR  ( 22 Noiembrie-21 Decembrie)

Antrenorul îl liniștește pe boxerul ce tocmai pierduse un meci:- Cel puțin în runda a treia l-ai speriat de moarte.- Cum l-am speriat?- A crezut că te-a omorât.Ati muncit din greu si rezultatele inep sa apara.Din pacate, nu sunt chiar cele scontate, dar macar reprezinta un inceput!

CAPRICORN(22 Decembrie-19 Ianuarie)

O tânără la spovedanie:- Părinte, eu…- Știu, fiica mea, ce ai făcut, că suntem prieteni pe Facebook, am văzut poze, am citit ce ai scris pe perete… Mi-a fost destul.- Și ce trebuie să fac ca să fiu iertată, părinte?- Să dai like la 10 mănăstiri.Desi va doriti din inima, nu reusiti sa pastrati un secret si asta o s ava coste.Ati gresit enorm cand v-ati destainuit unei personae pe care o credeati de incredere.Nu era!

ZODIE FAVORIZATA :BERBEC

Am sunat-o pe nevastă-mea de la serviciu:- Ai simțit adineauri înțepături ca și cum cineva are o păpușă voodoo cu tine și o înjunghie?- Nu, mi-a răspuns ea confuză.- Dar acum?!…Vesti bune! Cei care va vor raul vor esua azi lamentabil! E ziua in care nimic rau nu va poate atinge!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com