Hoţ din beciurile aiudenilor, prins de poliţişti

9 mai 2012 14:560 comments

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Aiud l-au identificat pe P.S.S., de 19 ani, din Aiud, în timp ce intenţiona să predea un cazan din cupru la un centru de colectare a deşeurilor feroase din Aiud.
În noaptea de 07/08 mai, tânărul a sustras cazanul, în valoare de 300 de lei, din pivniţa de la subsolul unui bloc din Aiud.
În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că, în nopţile de 30/31 ianuarie, 20/21 şi 21/22 martie, tânărul a pătruns prin efracţie în alte 3 pivniţe din Aiud de unde a sustras unelte de pescuit şi produse alimentare în valoare de 1.900 de lei.
Pe timpul cercetărilor, faţă de suspect a fost extinsă urmărirea penală cu privire la alte trei furturi din pivniţele blocurilor, de unde a sustras produse alimentare, scule şi articole de pescuit precum şi băuturi alcoolice, fapte care nu au fost sesizate poliţiei de către păgubiţi. Prejudiciul total este de 4.050 lei. Suspectul a vândut bunurile sustrase în piaţa din Câmpia Turzii.
P.S.S. este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat la data de 14.04.2011 la 1 an şi 6 luni închisoare cu suspendare, pentru comiterea unei infracţiuni de furt calificat.
Faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar miercuri, 9 mai, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestare preventivă. Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com