Hoţi de fier de pe tronsonul autostrăzii Sebeş-Orăştie prinşi de poliţişti

14 noiembrie 2012 17:170 comments

Marţi, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112 cu privire la comiterea unui furt de bunuri metalice, pe raza localităţii Tărtăria, judeţul Alba, de pe tronsonul de autostradă Sebeş – Orăştie, aflat în construcţie, precizându-se că este posibil ca autorii să se deplaseze cu un autoturism către localitatea Geoagiu, judeţul Hunedoara.
În cooperare cu jandarmii din cadrul Postului Geoagiu Băi s-a reuşit identificarea şi oprirea în trafic, pe raza localităţii Geoagiu, judeţul Hunedoara, a autovehiculului suspect.
La controlul efectuat, în autoturism au fost găsite mai multe subansamble matalice şi au fost identificaţi principalii suspecţi, Vasile M., în vârstă de 37 ani, domiciliat în municipiul Orăştie, judeţul Hunedoara şi Dumitru C., în vârstă de 33 ani, domiciliat în oraşul Geoagiu, judeţul Hunedoara, iar în cauză poliţiştii Postului de Poliţie Săliştea continuă cercetările faţă de cei doi suspecţi, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. (S.P.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com