Hoţi de lemne prinşi de poliţiştii din Albac şi Cîmpeni

10 aprilie 2012 14:560 comments

Poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Albac împreună cu lucrători din cadrul Ocolului Silvic Horea au organizat o acţiune ce a avut drept scop prevenirea şi combaterea tăierilor ilegale de material lemnos.
Cu ocazia acestei acţiuni au fost depistaţi P.N., de 51 de ani şu O.C., de 23 de ani, din comuna Horea, care au tăiat, fără drept, din pădurea unui composesorat, 3 arbori de esenţă molid iar din pădurea unui cetăţean din aceeaşi comună au tăiat 7 arbori de esenţă molid.
Valoarea totală a prejudiciului cauzat este de 1.285 lei. Faţă de cei doi suspecţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori şi furt de arbori.
Poliţiştii din Cîmpeni l-au depistat în trafic, pe DN 74A, pe raza oraşului Cîmpeni, pe I.N.E., de 50 de ani, din Brad – Hunedoara, care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 9,800 mc, material lemons prelucrat, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.
Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată şi predată Ocolului Silvic Valea Arieşului, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional. Crinela Toader

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com