In arest preventiv dupa ce a dat cinci spargeri la Albac si Horea

31 iulie 2017 15:250 comments

În ziua de 28 iulie 2017 poliţiştii Posturilor de Poliţie Albac şi Horea sprijiniţi de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cîmpeni l-au identificat pe B.C., de 25 de ani, din comuna Aghireş, judeţul Cluj, ca persoană bănuită de comiterea mai multor furturi din anexe gospodărești, fapte reclamate celor două posturi de poliţie în perioada 15-24 iulie 2017.

Se pare că, în noaptea de 14/15.07.2017, tânărul ar fi pătruns, prin efracţie, în 3 anexe ale unor locuinţe din localităţile Măteşeşti şi Baba, comuna Horea şi a sustras 4 motofierăstraie electrice şi o motocositoate.

Anterior, în noaptea de 22/23.07.2017, se pare că tânărul a sustras din anexele unor locuinţe din comuna Albac, un moto-fierăstrău, o motocositoare, mai multe scule electrice şi mai multe canistre cu benzină şi motorină şi ar fi încercat să sustragă combustibil dintr-un utilaj aflat într-o carieră de piatră din comuna Horea.

Prejudiciul total, cauzat prin acesta fapte, a fost estimat la 13.000 de lei.

În cursul zilei de 29 iulie bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, iar ulterior judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Cîmpeni, care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a lui B.C. precum şi pentru recuperarea prejudiciilor cauzate prin faptele sale.

Tags:

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com