În perioada 4-6 mai, are loc “Festivalul Tineretului”

2 mai 2012 14:270 comments

La Aiud, în perioada 4-6 mai 2012, în Piaţa Dr. Constantin Hagea din Aiud are loc “Festivalul Tineretului”, eveniment privat organizat de către Agenţia de Impresariat Artistic “Independent Music”, în baza acordului Consiliului Local Aiud, exprimat în unanimitate de voturi pentru, în şedinţa care a avut loc în 25 aprilie.
Conform HCL nr.90/2012, prin care se aprobă organizarea în municipiul Aiud a „Festivalului Tineretului”, autorităţile locale pun la dispoziţia organizatorului, cu titlu gratuit, Piaţa Dr. Constantin Hagea, respectiv străzile Iuliu Maniu şi Protopop Iosif Pop, de vineri, 4 mai, până duminică, 6 mai 2012.
Iniţiatorul proiectului de hotărâre, primarul Mihai Horaţiu Josan, i-a solicitat organizatorului prioritate pentru comercianţii aiudeni, condiţie care a fost inclusă în protocolul de colaborare. Totodată, în baza angajamentelor asumate, Agenţia de Impresariat Artistic „Independent Music” este responsabilă de toate detaliile privind desfăşurarea evenimentului în cele mai bune condiţii, precum şi de salubritatea întregii zone, pe perioada celor 3 zile.
„Festivalul Tineretului” va începe vineri, la ora 16:30, şi se va încheia duminică, la ora 22:00. Din programul pregătit de organizator fac parte Muguri de Tezaur şi Leontina Fărcaş, Raoul Russu şi Glow, Romina Nemeş şi DJ Axxell. Sorin Poparadu

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com