In Sebes plouat cu amenzi

18 octombrie 2019 18:150 comments

Acțiune cu efective suplimentare, la Sebeș

IPJ Alba împreună cu Poliţia Municipiului Sebeş au desfășurat o acţiune cu efective mărite, în municipiul Sebeş şi în localităţile rurale arondate. Au fost aplicate peste 100 de amenzi şi au fost identificate 3  persoane bănuite de săvârşirea de infracțiuni.  

 

La data de 17 octombrie 2019, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba împreună cu Poliţia Municipiului Sebeş au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Sebeş.

 

La acţiune, poliţiştii au fost sprijiniți de jandarmi şi poliţişti locali.

Au fost constatate 111 abateri de natură contravenţională, majoritatea pentru nerespectarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice, valoarea amenzilor aplicate fiind de 23.205 lei.

 

Au fost reţinute două permise de conducere si două certificate de înmatriculare și au fost verificate 8 societăți comerciale.

 

Cu ocazia activităților investigative desfășurate, polițiștii au identificat 3 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni.

 

Exemple:

 

Polițiștii de investigații criminale din Sebeș l-au identificat pe un tânăr de 29 de ani, din Sebeș ca bănuit de furtul unui telefon mobil.

 

Se pare că, la data de 11 septembrie 2019, tânărul ar fi profitat de faptul că un bărbat din municipiu și-a lăsat autoturismul neasigurat, în parcarea unui supermarket din oraș și i-a sustras telefonul mobil lăsat în interiorul acestuia.

 

Telefonul, în valoare de 1.500 de lei a fost recuperat și restituit păgubitului, iar față de tânărul care l-a furat a fost întocmit dosar penal, pentru furt calificat.

 

Tot ieri, 17 octombrie, a fost identificat un bărbat de 55 de ani, din județul Buzău, care ar fi săvârșit o faptă de înșelăciune asupra unui vârstnic din Sebeș.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 27 iunie 2019, în timp ce se afla în piața din Sebeș l-ar fi abordat de un bărbat de 82 de ani, spunându-i că este prieten cu fiul său și i-ar fi cerut 200 de lei, pentru a profita de o promoție, urmând să returneze banii în 10 minute, lucru care nu s-a mai întâmplat.

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com