INFRACTIUNI RUTIERE

12 noiembrie 2018 20:360 comments

Infracțiuni rutiere

 

La data de 11 noiembrie 2018, în jurul orei 03.00, poliţiştii Compartimentului Siguranță Publică și Patrulare, din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir, în timp ce acţionau în stația de alimentare cu carburanți ESO de pe strada Victoriei din Cugir, judeţul Alba, au oprit, pentru control, un autoturism neînmatriculat condus de un tânăr de 26 de ani, care nu avea permis de conducere al autovehiculelor pe drumurile publice, pentru nici o categorie.

 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat şi faptul că tânărul era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 0.78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere şi punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

  •  

 

La data de 11 noiembrie 2018, în jurul orei 11.20, poliţiştii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale si Europene, în timp ce acţionau pe bulevardul Ferdinand I din Alba Iulia, judeţul Alba, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani.

 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 0.46 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

 

  •  

 

La data de 11 noiembrie 2018, în jurul orei 19.13, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale in comuna Săsciori, sat Loman, judeţul Alba.

 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că un tânăr de 25 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Comunal 51 in localitatea Loman, din direcția de mers Săsciori – Loman, in dreptul unui imobil, a acroșat un alt autoturism, care se afla staționat pe partea dreapta, in afara parții carosabile, provocând avarii ambelor autoturisme.

 

De asemenea, tot în urma verificărilor, poliţiştii au constat şi faptul că tânărul era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea indicată de aparatul etilotest fiind de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

 

  •  

 

Amplasarea radarelor în 13.11.2018

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Cîmpeni – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                   

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com