Infractiuni rutiere

6 decembrie 2018 21:170 comments

 

Infracţiuni rutiere

 

La data de 5 decembrie 2018, în jurul orei 16.30, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier cu victimă, pe strada Bulevardul Ferdinand I din municipiul Alba Iulia.

 

În urma verificărilor s-a constat că, o femeie de 36 de ani din Alba Iulia, in timp ce conducea autoturismul pe strada Bulevardul Ferdinand I din municipiul Alba Iulia, din direcția Centru către Gară, la o trecere pentru pietoni, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 35 de ani din Alba Iulia, care se afla angajată în traversarea regulamentară a străzii prin loc marcat si semnalizat corespunzător.

 

În urma accidentului victima a suferit vătămări corporale uşoare şi a fost transportată la Spitalul Județean de Urgențe Alba Iulia pentru îngrijiri medicale.

 

Faţă de conducătoarea auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

 

 

La data de 5 decembrie 2018, în jurul orei 18.20, poliţiştii Secției 9 Poliție Rurală Cîmpeni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier cu victime, in comuna Scărișoara, jud. Alba, pe Drumul National 75.

 

În urma verificărilor s-a constat că, un bărbat de 68 de ani din Cîmpeni, in timp ce conducea autoturismul din direcția Cîmpeni – Arieșeni,  nu a păstrat o distanță laterală în timp ce a efectuat manevra de depășire a unui atelaj cu tracțiune animală acroșând partea laterală stânga a acestuia.

 

În urma accidentului cei doi bărbaţi din atelaj au suferit leziuni uşoare refuzând transportarea la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

Amplasarea radarelor în data de 7 decembrie 2018

 

Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori

Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu

Drumul Naţional 75 – Cîmpeni – Gârda – Arieşeni

Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir – strada Victoriei

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac                   

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com